Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prosim POMOC ! Ako upgradovat OFW bez pristupu k XMB na psp 3003???????????

skolacik55

Recommended Posts

Mam problem s psp 3003. Neviem aky mam fw, lebo tak som to uz kupil. ale psp mi jednoducho v menu nejde a hned po spusteni sa zasekne a vypne. ale ked mam v umd hru a zapnem psp, hra sa mi spusti a nie je ziadny problem s hranim. ked dam quit game tak sa zase len zasekne a vypne. Vie mi niekto poradit co s tym?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

psp v menu VUBEC nejede. zasekne sa a vypne. v menu sa neda NIC robit. potreboval by som poradit, ako sa da upgradnut software inak ako pres menu. lebo neviem ako by som to inak spravil. tam bude nieco premazane vo flash pameti, tak jedeine upgrade by pomohol... to si myslim ja

Odkaz ke komentáři

nezcerna hned. chvilu sa startuje a uz sa tam ukazu aj tie vlnky v pozadi, ale potom zamrzne a vypne sa. nemoze nacitat xmb menu, takze bude asi nieco premazane vo flash pamati. asi sa povodny majitel vrtal nejako vo flah pamati. brick to neni, ale je to asi nieco podobne, akurat sa mi psp este zapne aspon s hrou

Odkaz ke komentáři

vyndej memory stick a baterku, zpet dej jen baterku a zkus jit do recovery menu -> Drz Rko a pri stisknutem Rku zapni PSP a stale ho drz. Pokud se do nej dostanes, tak dej advanced -> format flash1 and reset settings.. Pokud to nejde, tak jedina moznost je pandora. Pokud se jedna o PSP s neflashnutelnou deskou, tak jedine reklamace nebo servis.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu