skolacik55 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Mam problem s psp 3003. Neviem aky mam fw, lebo tak som to uz kupil. ale psp mi jednoducho v menu nejde a hned po spusteni sa zasekne a vypne. ale ked mam v umd hru a zapnem psp, hra sa mi spusti a nie je ziadny problem s hranim. ked dam quit game tak sa zase len zasekne a vypne. Vie mi niekto poradit co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 běž do settuing sistem seting a sistem information nebo nějak tak a napiš jaky máš fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 KOSSi myslíš? On píše že se to PSP zasekne a nemůže nic v menu dělat... POkud jen nic nevidíš, tak jdi úplně do leva, třeba minutu klikej a pak úplně nahoře by to mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolacik55 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 psp v menu VUBEC nejede. zasekne sa a vypne. v menu sa neda NIC robit. potreboval by som poradit, ako sa da upgradnut software inak ako pres menu. lebo neviem ako by som to inak spravil. tam bude nieco premazane vo flash pameti, tak jedeine upgrade by pomohol... to si myslim ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Notak tobě hnet jak zapněš psp tak z černa obrazovka? a nemáš tam brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolacik55 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 nezcerna hned. chvilu sa startuje a uz sa tam ukazu aj tie vlnky v pozadi, ale potom zamrzne a vypne sa. nemoze nacitat xmb menu, takze bude asi nieco premazane vo flash pamati. asi sa povodny majitel vrtal nejako vo flah pamati. brick to neni, ale je to asi nieco podobne, akurat sa mi psp este zapne aspon s hrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 A ty jsi se nevrtal vubec ve flash0? a když tak to bude stačit jenom obnovit ale to nevým jak se dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolacik55 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 v psp sa vubec neda hrabat se ve flash 0,nebo jo? proto se taky neda delat downgrade a nejdou iso hry... ja jen potrebuju prijit na to jak se da obnovit ten software, alebo upgrade kdyz mi nejde xmb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolacik55 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 to psp mi prislo v takovemm stavu v jakem je ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 vyndej memory stick a baterku, zpet dej jen baterku a zkus jit do recovery menu -> Drz Rko a pri stisknutem Rku zapni PSP a stale ho drz. Pokud se do nej dostanes, tak dej advanced -> format flash1 and reset settings.. Pokud to nejde, tak jedina moznost je pandora. Pokud se jedna o PSP s neflashnutelnou deskou, tak jedine reklamace nebo servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolacik55 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 mam psp 3003, to si si mnel precist. takze neflashnutelna a neflashnuta deska. takze shanim nejaky spusob jak to spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Jedine reklamace nebo servis, to si si mel precist. takze neflashnutelna deska. Takze zpusob jak to spravit neni - jedine servis nebo reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.