Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

stojan na xbox


star.r

Otázka

Mám jednu malou otázku.Koupil jsem svým dětem Xbox 360 Elite.Můj dotaz je ten, jestli existuje nějaký stojan nebo podpěra, který by přidržoval xko ve stoje? Ptám se z důvodu, že znáte děti, aby konzoli nepřevrátili na tv stolku.Možná řeknete tak ho polož, ale vím, že se to tady řešilo z důvodu chlazení ( je lepší to mít na stojáka ). Díky za info:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Ono jde hlavně především o to ,aby měl xbox dost místa v zadu :) ... A není dobré když je xbox na nebo pod ňákým DVD,septoboxem,....

Ano, dost miesta vzadu, ale hlavne nie v nejakej policke, tv stolika s uzavretou zadnou stenou, pretoze ten ohriaty vyfukujuci vzduch sa nasava znova do konzoly.

Co sa tyka polozenej konzoly na DVD, settopboxe, tak v tom nevidim ziadny problem. Ved hadam nemas naraz zapnute DVD, settopbox s konzolou.

Ked je konzola nalezato, tak sa pre lepsi privod vzduchu mozu niecim podlozit nozicky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vidím, že diskuze se rozjela. Já bych ho měl nejraději na stojáka, na ležato....se mi nějak nelíbí, jenže ty dětí, znáte je. Mám už Jaspera, takže chlazení je snad vyřešeno, xko pujde zřejmě na ležato. Hráji především z HDD. Ale kdyby zde měl někdo nějaký univerzal stojan nebo něco podobného, nožky apod. dejte vědět. Na netu jsem někde viděl nějaký stojánek s nohami:-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu