kane1998 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2010 jde o to že jeden napíše větu např : tady roste kvítí ..... a další : ....sluníčko nám hezký svítí tak jedem :) začínam: včera jsem jel autobusem Citovat
kane1998 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2010 pak jsem dojel do školy a kámoši PSP vrátil jsem Citovat
Dupenka Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2010 Ale s takovou bude každý muset vymyslet rým na EM popřípadě SEM, což po nějakém x-tém příspěvku už bude nemožné. Nebylo by lepší kdyby jsi prostě dokončil rým a napsal pokračování a další by vymyslel větu s rýmem a napsal pokračování.(doufám že jsi mě pochopil) Citovat
kane1998 Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2010 Ale s takovou bude každý muset vymyslet rým na EM popřípadě SEM, což po nějakém x-tém příspěvku už bude nemožné. Nebylo by lepší kdyby jsi prostě dokončil rým a napsal pokračování a další by vymyslel větu s rýmem a napsal pokračování.(doufám že jsi mě pochopil) ždit sem to takle myslel Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.