kane1998 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 jde o to že jeden napíše větu např : tady roste kvítí ..... a další : ....sluníčko nám hezký svítí tak jedem :) začínam: včera jsem jel autobusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 na psp cestou hrál jsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 pak jsem dojel do školy a kámoši PSP vrátil jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Ale s takovou bude každý muset vymyslet rým na EM popřípadě SEM, což po nějakém x-tém příspěvku už bude nemožné. Nebylo by lepší kdyby jsi prostě dokončil rým a napsal pokračování a další by vymyslel větu s rýmem a napsal pokračování.(doufám že jsi mě pochopil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Ale s takovou bude každý muset vymyslet rým na EM popřípadě SEM, což po nějakém x-tém příspěvku už bude nemožné. Nebylo by lepší kdyby jsi prostě dokončil rým a napsal pokračování a další by vymyslel větu s rýmem a napsal pokračování.(doufám že jsi mě pochopil) ždit sem to takle myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.