Honze Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Zdarek. asi mi to nedoslo ale mam PSP FW 2.81 ktery ma web prohliec ale chci hrat ISO hry cili nahraji FW1.5. Prijdu timto zakrokem o prohlizec? ppr jde to nejak obejit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Zdarek. asi mi to nedoslo ale mam PSP FW 2.81 ktery ma web prohliec ale chci hrat ISO hry cili nahraji FW1.5. Prijdu timto zakrokem o prohlizec? ppr jde to nejak obejit? tak web browser na fw 1.50 nejni, ale z tohodle firmwaru bys stejne jeste sel na custom firmware ne ;)? takze z 1.50 udelej upgrade na custom fw a je to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honze Odesláno Srpen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 tak web browser na fw 1.50 nejni, ale z tohodle firmwaru bys stejne jeste sel na custom firmware ne ;)? takze z 1.50 udelej upgrade na custom fw a je to.. No tak moc jsem to nepobral mam PSP dva dny:D Cili jaky FW mam nahrat aby mi jelo oboje jde mi hlavne o ty ISO hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 No tak moc jsem to nepobral mam PSP dva dny:D Cili jaky FW mam nahrat aby mi jelo oboje jde mi hlavne o ty ISO hry ISO hry ti pojedou na vsech custom firmwarech a web browser byl poprve myslim uz na fw 2.00, takze at upgradujes na jakejkoli custom firmware, budes tam mit prohlizec ;) ...nejpouzivanejsi custom firmwary jsou asi 3.03 OE-C, 3.40 OE-A a 3.30 OE-A... tady mas seznam navodu http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6666 ...tak si nejakej vyber :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honze Odesláno Srpen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 ISO hry ti pojedou na vsech custom firmwarech a web browser byl poprve myslim uz na fw 2.00, takze at upgradujes na jakejkoli custom firmware, budes tam mit prohlizec ;) ...nejpouzivanejsi custom firmwary jsou asi 3.03 OE-C, 3.40 OE-A a 3.30 OE-A... tady mas seznam navodu http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6666 ...tak si nejakej vyber :thumbup: no lae docetl jsem se zde ze spoustec na ISO soubory jede pouze na FW1.5,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 no lae docetl jsem se zde ze spoustec na ISO soubory jede pouze na FW1.5,ne? na 1.50 jdou ISO taky, ale musi se emulovat a nemas tam browser...da se rict ze se pouzivaji jenom custom firmwary, protoze je to jednodussi a pohodlnejsi...hru jenom nakopirujes na kartu....a na custom firmware se prave dostanes az z fw 1.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honze Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 na 1.50 jdou ISO taky, ale musi se emulovat a nemas tam browser...da se rict ze se pouzivaji jenom custom firmwary, protoze je to jednodussi a pohodlnejsi...hru jenom nakopirujes na kartu....a na custom firmware se prave dostanes az z fw 1.50 ....a na custom firmware se prave dostanes az z fw 1.50???? cili musim nahrat FW na 1.5 a potom nahrat custom FW treba 3.40 OE-A? asi su lama ale moc to nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 ....a na custom firmware se prave dostanes az z fw 1.50???? cili musim nahrat FW na 1.5 a potom nahrat custom FW treba 3.40 OE-A? asi su lama ale moc to nechapu jasne, mas to v navodu vsechno napsany...koukni tady, to ti pomuze http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=1335 ;)...jestli teda mas fw 2.81 musis downgradovat na ten fw 1.50 a z tohodle firmwaru jde downgradovat jedine pres original nepatchovanou hru GTA:Liberty City, ale to vsechno ti asi moc nerekne, poradne hledej na foru, vsechno tu je ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honze Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 jasne, mas to v navodu vsechno napsany...koukni tady, to ti pomuze http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=1335 ;)...jestli teda mas fw 2.81 musis downgradovat na ten fw 1.50 a z tohodle firmwaru jde downgradovat jedine pres original nepatchovanou hru GTA:Liberty City, ale to vsechno ti asi moc nerekne, poradne hledej na foru, vsechno tu je ;) JJ diky moooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Honze
Zdarek. asi mi to nedoslo ale mam PSP FW 2.81 ktery ma web prohliec ale chci hrat ISO hry cili nahraji FW1.5. Prijdu timto zakrokem o prohlizec? ppr jde to nejak obejit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts