Zdravím, chci se jen zeptat za kolik by se dal prodat plně funkční notebook ASUS K50AB bez škrábanců v 100% stavu se zárukou 11 měsíců. Už bez krabice ale s veškerým příslušenstvím.
Procesor: AMD Athlon II QL64 2,1GHz
Displej: 15.6" WXGA, HD Glare, rozlišení 1366 x 766 pixelů, LED podsvícení
Grafika: ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB vlastní pamětí
RAM: 3 GB DDR2 800 MHz, 2 sloty pro max. 4 GB
HDD: 250 GB, 5400 otáček, SATA
Mechanika: SuperMulti DVDRW DL s údajnou technologií LightScribe(tu jsem ale nezkoušel a nevím jestli ji opravdu umí)
Komunikace: Síťová karta 10/100/1000 Mbit/s, WIFI 802.11 b/g/n, Webkamera 1,3 M, Integrovaný mikrofon
Napájení: 6ti článková baterie, Výdrž kolem 2 hodin
OS: Windows Vista Home Premium + UPGRADE na Windows 7 Home Premium - vše legal
Příslušentsví: Originální Brašna ASUS, CD s ovladači pro Windows Vista a pro Windows 7, Recovery DVD, CD s nepoužitým vypalovacím programem Power2Go, Uživatelská příručka, ZÁRUČNÍ LIST ASUS, DVD s UPGRADEM na Windows 7, Napájecí adaptér, Doklad o koupi
Ještě nevím, jestli ho prodám - záleží mi hlavně na tom, kolik bych za něj dostal peněz a proto se ptám.
Otázka
parecek
Zdravím, chci se jen zeptat za kolik by se dal prodat plně funkční notebook ASUS K50AB bez škrábanců v 100% stavu se zárukou 11 měsíců. Už bez krabice ale s veškerým příslušenstvím.
Procesor: AMD Athlon II QL64 2,1GHz
Displej: 15.6" WXGA, HD Glare, rozlišení 1366 x 766 pixelů, LED podsvícení
Grafika: ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB vlastní pamětí
RAM: 3 GB DDR2 800 MHz, 2 sloty pro max. 4 GB
HDD: 250 GB, 5400 otáček, SATA
Mechanika: SuperMulti DVDRW DL s údajnou technologií LightScribe(tu jsem ale nezkoušel a nevím jestli ji opravdu umí)
Komunikace: Síťová karta 10/100/1000 Mbit/s, WIFI 802.11 b/g/n, Webkamera 1,3 M, Integrovaný mikrofon
Napájení: 6ti článková baterie, Výdrž kolem 2 hodin
OS: Windows Vista Home Premium + UPGRADE na Windows 7 Home Premium - vše legal
Příslušentsví: Originální Brašna ASUS, CD s ovladači pro Windows Vista a pro Windows 7, Recovery DVD, CD s nepoužitým vypalovacím programem Power2Go, Uživatelská příručka, ZÁRUČNÍ LIST ASUS, DVD s UPGRADEM na Windows 7, Napájecí adaptér, Doklad o koupi
Ještě nevím, jestli ho prodám - záleží mi hlavně na tom, kolik bych za něj dostal peněz a proto se ptám.
Předem Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.