Thompson06 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Zdravím. Mám xbox 360 arcade bez hdd a bez paměťové karty a zajímalo by mě jestli my na něj půjdou ukládat herní pozice nebo si budu muset koupit paměťovou kartu. Předem děkuju za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Obsahuje tvůj Arcade vnitřní pamět? Pokud ano, nebudeš si muset dokupovat nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Vnitřní pamět neobsahuje žádnej xbox. pokud máš pam. kartu (u jasperu zabudovaná v konzoly) tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thompson06 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Aha tak to teda vnitřní paměť nemám. Ale šla by tam připojit normální fleška a naformátovat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 ano šla pokud máš nový dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thompson06 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 A mohl bych se zeptat co to ten dashboard znamená tady na fóru sem o tom toho moc nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 A mohl bych se zeptat co to ten dashboard znamená tady na fóru sem o tom toho moc nenašel. Dahsboard je to menu xboxu co se ti zobrazuje ,když si na LIVE procházíš Marketplace,instaluješ hry,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thompson06 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 a jak si tam dám ten nový Dahsboard ? Mám flash tak nevim jestli by to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm jednoduché jak facka nebo pokud se nebojíš BANU tak se připoj na LIVE a samo tě to vyzve k uptadu :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thompson06 Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 a nešlo by to bez připojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 a nešlo by to bez připojení? Samozřejmě že by to šlo . poslední update daschbordu je zde ke stažení ... http://console-forum.net/tema/101996-dashboard-2-0-12416-0-beta... stačí stáhnout , rozbalit a složku systemupdate vypálit na CD (mam takovej dojem že musí být minusové ) , pak vložit do xka ... nastavit v systemu xka pozměnit dvě položky ... mam takovej dojem že autorun enamble a ještě jedna aby xko při zapnutí šlo hnedka číst z disku a nenajíždělo do daschbordu ... podrobné pojmenování těchto dvou nastavení dodam zítra dneska se k xku už nedostanu ... ale je to naprosto jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Podívej se jaký dash máš : Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jestli máš - D : 2.0.9199.0 jestli nemáš , tak : Stáhni update dashboardu odtud http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm Zahaj stahování složky aktualizace kliknutím na to sem. Ulož soubor jako „$SystemUpdate_Fall09_9199 .zip“ do libovolného umístění v počítači. Pomocí WinRaru to rozbal a dej soubor„SystemUpdate_Fall09_9199 “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 nebo si to ukladej na flasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thompson06 Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 A šlo by si na tu flešku ukládat vypálený hry aniž bych je dal na dvd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Pokud máš obyčejný flash,tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thompson06 Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 A co musim mít za flesh? moje mechanika odešla tak by se mi v celku hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 A co musim mít za flesh? moje mechanika odešla tak by se mi v celku hodil. Vola sa to: JTag, ale to nejde urobit s kazdou konzolou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thompson06
Zdravím. Mám xbox 360 arcade bez hdd a bez paměťové karty a zajímalo by mě jestli my na něj půjdou ukládat herní pozice nebo si budu muset koupit paměťovou kartu. Předem děkuju za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.