Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

zmenseni HDD

Jim Beam

Recommended Posts

caute mam problem.

hodil sem palit DVD a tak na 12% se mi mrdl kompl tak rikam pockam treba se to vypali. Tak sem cekal +- hodinu a rikam seru na to tak sem to vypl a znova nahodil. Widle se me zeptaly na sracky tak sem dal spustit beznym zpusobem a potom hodilo ze jeden z disku potrebuje test resistivity nebo neco takovyho tak sem to preskocil a nabehla jenom cerna obrazovka...tak znova restart znova spustit beznym zpusobem a nechal sem ten test udelat ale hodilo to error. Tak dalsi restart tedka ten test probehl a nacetly se widle ale z miho 150G HDD se stal zazrakem 74,5G HDD a dela strasny problemy nejdou spustit apliakce nektery....prosim poradte. Nerad bych se dockal formatovani HDD :(:(

edit: Takze podarilo se mi vratit HDD na puvodni velikost nicmene data ktera na nem byla na disku zustala zapsana jenze na disku zabiraji velikost 0 bitu nebo podobne hodnoty :/ takze stejne se formatovani nevyhnu :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Stalo sem mi to same ale akorat mě zmizelo cele D:\ a na C:\ sem mel jen win tak sem si řek že D:\ se asi sformatovalo tak sem reinstaloval windows 7 a vždy šlo dat HDD na max 30GB tak sem dal tech 30 GB a nainstaloval win spustil tento PC a najednou se oblevilo D-čko z 200 GB :D takže pokud si to nezformátoval tak zkus jen přeinstalovat win ( stejne ti asi nic jineho nezbývá)

Odkaz ke komentáři

no uz sem reinstaloval ale obcas pri startu se objevil error ze to nenaslo system32/windows/config takze sem to nechal rozpuleny zformatoval a nainstaloval na polovicni HDD a potom ve winech tu druhou naformatil takze mam tedka 2 HDD a zatim to slape...jediny v cem mam problem je ze kdyz hraju nakou hru tak se mi to po chvilce sekne a de jedine restart :/ dost to otravuje pri online hrani :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu