Jim Beam Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 caute mam problem. hodil sem palit DVD a tak na 12% se mi mrdl kompl tak rikam pockam treba se to vypali. Tak sem cekal +- hodinu a rikam seru na to tak sem to vypl a znova nahodil. Widle se me zeptaly na sracky tak sem dal spustit beznym zpusobem a potom hodilo ze jeden z disku potrebuje test resistivity nebo neco takovyho tak sem to preskocil a nabehla jenom cerna obrazovka...tak znova restart znova spustit beznym zpusobem a nechal sem ten test udelat ale hodilo to error. Tak dalsi restart tedka ten test probehl a nacetly se widle ale z miho 150G HDD se stal zazrakem 74,5G HDD a dela strasny problemy nejdou spustit apliakce nektery....prosim poradte. Nerad bych se dockal formatovani HDD :(:( edit: Takze podarilo se mi vratit HDD na puvodni velikost nicmene data ktera na nem byla na disku zustala zapsana jenze na disku zabiraji velikost 0 bitu nebo podobne hodnoty :/ takze stejne se formatovani nevyhnu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Stalo sem mi to same ale akorat mě zmizelo cele D:\ a na C:\ sem mel jen win tak sem si řek že D:\ se asi sformatovalo tak sem reinstaloval windows 7 a vždy šlo dat HDD na max 30GB tak sem dal tech 30 GB a nainstaloval win spustil tento PC a najednou se oblevilo D-čko z 200 GB :D takže pokud si to nezformátoval tak zkus jen přeinstalovat win ( stejne ti asi nic jineho nezbývá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 no uz sem reinstaloval ale obcas pri startu se objevil error ze to nenaslo system32/windows/config takze sem to nechal rozpuleny zformatoval a nainstaloval na polovicni HDD a potom ve winech tu druhou naformatil takze mam tedka 2 HDD a zatim to slape...jediny v cem mam problem je ze kdyz hraju nakou hru tak se mi to po chvilce sekne a de jedine restart :/ dost to otravuje pri online hrani :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Podle mě se ti zastar aji System32 atd. takže přeinstalovat win znova a nainstalovat hry a dodat zalohovane Savegame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.