MA3X Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 chtel bych se zeptat co si myslite o tomhle telefonu (samozrejme fake iphone...) ma ho nekdo? mel nekdo moznost se s nim setkat osobne? :) zajimaly by me poznatky k softu ale i k zevnejsku jak je na tom opravdu konstrukce atd. proste vas nazor jestli je to na nakou dobu dobrej tel. nebo vyhozeni penez odkaz. http://aukro.cz/item1263314737_novinka_sciphone_i68_4g_wifi_cestina.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 ahoj, neměl jsem přesně tenhle Sciphone, ale asi tu 68, a po třech dnech co jsem ho koupil mi odešel display, nedoporučuji tyhle tovární šmejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Chudáci lidi na tom aukru co si ho kupujou. Aby nedopadly jako ty... :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 já ho koupil v obchodě, ale stejně mi nevyhovoval, vrátil jsem ho, jelikož ještě neuplynulo 14 dní od koupě a do 14 dní ho můžeš vrátit bez udání důvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Už barvy displeye jsou děs nepotporuje 4G 16mil barev .. tohle je lacinej šmejd .. nebrat to radši ušetřit par kaček a zabrousit do staje HTC a nebo podobných konkurentu IP a pořídit si adekvátní nahradu za poloviční cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 jj souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Tady tenhle trend nechápu - "Nemůžu si dovolit iPhone a tak si koupím alespoň šmejd, který tak vypadá". Pokud nemáte peníze na iPhone, který je v ČR předražený jako blázen, kupte si něco solidního od jiné značky (HTC, Nokia, bazarový iPhone a další), i když to vypadá jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 jj, od tý doby, co jsem ho měl, jsem zjistil, že byla blbost to kupovat a už žádný tyhle šmejdy nekupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Nezlobte se na mě ale za ty prachy se to dá, samozdřejmě nesrovnatelné iphonem atd.. ale není to zase taková katasrofa :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MA3X Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 ja ten smejd nekupuju jen me zajimalo jestli to vubec vydrzi nakej cas :) osobne mam android G1 a sem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Kámoš má sciphone.. já mám Iphone 3G (normál ,origo) a porovnání je hezký.. Zvlášt pro mě... to je už lepší takovej ten telefon co je v kindervajíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Asi takhle, sciphone umi 80% veci co normalni mobil a 20% co iphone.Radsi si fakt nasetri na iP.Sciphone ti vydrzi par tydnu, iphone par let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Mám takový dojem, že se tady dotyčný zmiňoval o tom, že si to nechce koupit, takže nechapu co tady furt cpete "přišetři si" a podobně...Ptal se na kvalitu, odpověď dostal jasnou: je to absolutní šmejd. Takže, pokud nemáte s dotyčným telefonem zkušenosti, tak radši nepište.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.