Novis1972 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Zdravím, prosím o radu. Mám problém s multiplayerem Bad Company 2. Statistiky mi to načte aktuální, ale do hry mě to pošle bez gadgets v prvním levelu. Čím to? Poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 To se mi taky občas stává. často nevím proč, ale jde jen o vizuální stránku. Stále hraješ se svím levelem, akorád je tam zobrazen první level. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Zvykni si na bugy a občasný vynlovaní vybavení a statistik a bude se ti to hrát dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radko11 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Zrovna vcera kolem 22.00 mi to delalo. Hru jsem vypnul a znovu zapl a bylo vse ok. Hold musime doufat ze to opravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Novis1972
Zdravím, prosím o radu. Mám problém s multiplayerem Bad Company 2. Statistiky mi to načte aktuální, ale do hry mě to pošle bez gadgets v prvním levelu. Čím to? Poraďte prosím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.