eminem Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Dobrý den, prosím poradění mám iphone 3G, dal jsem restore a nejde mi přihlásit simkarta nevím co mám dělat !! prosím !! anglicky jsem tam něco odklikal v restore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Měl jsi tam jailbreak?A odkud máš iphone(o2,t-mobile,A&AT...)?Asi ho máš zablokovaný na české operátory,tak pohledej na netu ,,how to unlock iphone,,(musíš mít jailbreak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eminem Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 ja telefon tototiž ani nepustím !!! furt mě tio píše connect itunes a v itues mi to píše simkartu že tam mam špatnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirec32 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Tak tam nahraj custom fw z hacktivaciou a pojde ti. Ale to by na nom musel byť JB predtým.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eminem Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 jak ? porad mi prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 jak ? porad mi prosím proste udelas normalni JB ....tady no foru v sekci Ipod/Iphone je navod...tak to udelej podle neho...a simka ti pak pujde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eminem Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 když nevím jakej mam frimware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 tak ho hod do dfu(návod na youtube) a zkus nahodit 3.1.3 a jak nepujde tak 4.0,a jak ne ani to tak 4.1 firmware na felixbruns.de a nebo zkus http://hotfile.com/dl/75403554/4b03730/f0recast-V1.2.zip.html mám pocit,že ti to zjistí firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eminem
Dobrý den,
prosím poradění mám iphone 3G, dal jsem restore a nejde mi přihlásit simkarta nevím co mám dělat !! prosím !! anglicky jsem tam něco odklikal v restore..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.