rikel Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 čus, mam videa ve formátu flv a potřeboval bych to překonvertovat na mp4 ( prostě aby mi to šlo do psp), tak kdyby byl na to prográmek a postup:roll:.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 doporučuju si pročíst http://console-forum.net/tema/9556-jak-na-video-v-xvid4psp . sám jsem ho používal (mám teď s ním problém). P.S.: jestli máš vistu musíš vypnout UAC v ovládací panely-uživatelské účty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 stahnes treba program SUPER a das konvertovat na mp4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rikel
čus, mam videa ve formátu flv a potřeboval bych to překonvertovat na mp4 ( prostě aby mi to šlo do psp), tak kdyby byl na to prográmek a postup:roll:.dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.