venda3 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 čau, v poslední době mám problém s umd mechanikou. disk to načte, ale i sebemenší změna polohy psp něco udělá s mechanikou a načítá hru znova (jak v xmb tak i ve hře) a takhle pořád dokola. není nějaký softwarový řešení? nebo je jen hardwarový? díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Pokud máš slimko tak napruž kontakty ve dvířkách, ztratily přítlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Jj mam slimko, ale nvm kde jsou ty kontakty :D nemas nejakou fotku? tak jsem přiohnul takový plíšky jak jsou na dvířkách a malinko to pomohlo, ale stejně to nedrží :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 problém vyřešen pomocí 2 papírů :D (nemyslím reklamaci :D), ted to temer nezlobi Prosim lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
venda3
čau, v poslední době mám problém s umd mechanikou. disk to načte, ale i sebemenší změna polohy psp něco udělá s mechanikou a načítá hru znova (jak v xmb tak i ve hře) a takhle pořád dokola. není nějaký softwarový řešení? nebo je jen hardwarový?
díky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.