venda3 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 čau, v poslední době mám problém s umd mechanikou. disk to načte, ale i sebemenší změna polohy psp něco udělá s mechanikou a načítá hru znova (jak v xmb tak i ve hře) a takhle pořád dokola. není nějaký softwarový řešení? nebo je jen hardwarový? díky za info Citovat
0 huhla Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 Pokud máš slimko tak napruž kontakty ve dvířkách, ztratily přítlak. Citovat
0 venda3 Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 Jj mam slimko, ale nvm kde jsou ty kontakty :D nemas nejakou fotku? tak jsem přiohnul takový plíšky jak jsou na dvířkách a malinko to pomohlo, ale stejně to nedrží :( Citovat
0 venda3 Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2010 problém vyřešen pomocí 2 papírů :D (nemyslím reklamaci :D), ted to temer nezlobi Prosim lock Citovat
Otázka
venda3
čau, v poslední době mám problém s umd mechanikou. disk to načte, ale i sebemenší změna polohy psp něco udělá s mechanikou a načítá hru znova (jak v xmb tak i ve hře) a takhle pořád dokola. není nějaký softwarový řešení? nebo je jen hardwarový?
díky za info
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.