Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Každý máte jistě složku KHBBS... Já jí mam na kořenu karty... mam na kartě 3 hry... modnation,narutimate,bleach a když jí mám na kořenu karty... nefungujou mi hry : Mod nation racers,narutimate 3 ale jde bleach a když jí odtud přetáhnu do root-,,ISO,, tak ty hry jdou... ale nejde bleach--- čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Chápu dobře, že tu složku "KHBBS" chceš mít ve složce "ISO" místo na tom rootu (ms0:/)? Jestli jo tak otevři "game.txt" ve složce "seplugins" a uprav řádek: "ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1" => "ms0:/ISO/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1" Pak udělej restart a mělo by to fachat, akorát nevím jestli není podmínkou aby ta "KHBBS" složka byla na tom rootu, ale myslím, že ne... no zkus a uvidíš jestli to pojede nebo ne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 No.. vlastně.. Když je na rootu : funguje naruto a modnation ale ne bleach Když je v Isu : funguje bleach ale ne naruto a modnation Nejede... mám v seplugins... (seplugins mam i v ISO i na rootu) ty game.txt s tim cos napsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 A co z toho plyne? :) Naruto a Modnation Racers - plugin vyžadujou ke spuštění Bleach - hru plugin blokuje Takže jelikož tam máš nastavenej ten řádek "ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1" a plugin na rootu, tak se Bleach nesputí, když plugin hodíš do "ISO" tak se to obrátí a Bleach poběží, protože ta cesta k pluginu je špatná. Snad to chápeš, nevím jak líp bych to napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Jasně.. dík :) Takže tahle kombinace her je blbá?... :D Že bud... mod a naruto.. nebo bleach... ok dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 A co vůbec používáš za CFW? 5.50 Prome-2? Budeš muset hold ten plugin zapínat/vypínat abys rozjel to či to a nebo to zkus přes ISO Tool patchnout a ten plugin bys neměl potřebovat vůbec, ale nvm jistě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Jo áhá?... Takže jen enable /disable? Ok zkusím... Dík A kde nakonec má bejt ta složka khbbs ? .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 ms0:/ .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Ok.. dík :) A v Seplugins (kterej je na rootu) mam mít : ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Khbbs mam na rootu... stejně tak jako seplugins ve ktterém mam game.txt a v tom :ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1 Ten plugin mam na enabled a stejně jde jen bleach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Neudělal si nejspíš reset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Jak se dělá?... Hold Off... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Ee blbě, resetem by to nešlo furt. :) Na konci toho řádku přepiš tu 1 na 0 a udělej ten reset (třeba přes VSH Menu) a nebo jdi do Recovery Menu a vypni ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Ne.. Prostě sem to nepochopil... :D Na rootu mam : Khbbs a Seplugins v seplugins mam game.txt a tam mam : ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 0 V recorvery menu mam vše na Enabled... A hra se nespustí.. jen Bleach... teď už i Driver 76.. (a to mi modnation včera šel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 MG, tak u toho KHBBS nastav Discable, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Jéé.. taky mě napadlo .. ale jistota je jistota... Ok.. jde to.. :) Danke.. Mužete .. Lock?.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Tobě to ale pálí... Nejsi z Prahy? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Každý máte jistě složku KHBBS...
Já jí mam na kořenu karty... mam na kartě 3 hry... modnation,narutimate,bleach
a když jí mám na kořenu karty... nefungujou mi hry : Mod nation racers,narutimate 3 ale jde bleach
a když jí odtud přetáhnu do root-,,ISO,, tak ty hry jdou... ale nejde bleach--- čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.