Millo_CZ Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Cs lidi muzete napsat vas personal best co se tyce hudby ? Vynechte: Rock,Punk,emo,Metal,vsechny Remixy a hiphop Vazna hudba bude vítána ;) ... Muj personal best mate v mym podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 V současnosti se moc líbí tvorba Tomáše ''Floex'' Dvořáka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Aha a jaky to má smysl, když máme vynechat polovinu hudebních stylu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 OT----Já bych vynechal jen emo a hiphop...to jsou sračky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Aha a jaky to má smysl, když máme vynechat polovinu hudebních stylu ? Protoze rock/punk/metal je furt to stejny a furt dokola 8) hiphop jsou voloviny remixy taky. Nemluvě o emo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 proč by se něco mělo vynechávat ????? hudba jak hudba ne ?????? pro mě teda hip hop/ underground rap... poslední dobou hodně Army of the pharaohs Snowgoons Kali Moloch vlavo Druhá strana L.U.Z.A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Aha.. stejný a furt dokola? Hudební znalec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Army of the pharaohsSnowgoons Kali Moloch vlavo Druhá strana L.U.Z.A Nas-rat Chtěl jsem jména songů né skupiny navíc to ani nesplňuje požadavky OH MY GOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Aha na foru se už dlouho nebylo o čem se hádat. No tak proč tu nerozpoutat pořadnou hadku o hudbě? Dobrý napad! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Furt dokola ? Tak to o hudbě asi nevíš nic...Taky nelze čekat nic jiného, když máš v podpise uvedené jenom takové komerční songy (nechci nikoho urazit, tak se radši nebudu zmiňovat, co si o nich myslím). No nebudu to tady nějak zasrávat, ale myslím, že když už založit takový topic tak neomezeňe na styly, a jestli ne tak si to jdi založit na nějaké pop-music forum, a ti tam dají určitě nějaké typy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 rock/metal/atd furt dokola :lol: to napíše jenom debil co je už hluchej z tý svojí hudby :lol: tohle je závan flame jak prase by mě zajímalo ve které chvilce ho to napadlo založit ... asi zrovna snažil se vysrat na záchodě zácpu co měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Je fakt tak těžký napsat svoje oblíbený songy ? Místo toho je v každým postu na mě nadávka :roll: btw mám nápad na svůj novej podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Nevíte recept na jahodový knedlíky bez jahod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Je fakt tak těžký napsat svoje oblíbený songy ? Místo toho je v každým postu na mě nadávka :roll:btw mám nápad na svůj novej podpis Tvle .. Ale ty nechceš aby tu lidi psali své oblíbené songy, ale aby tu psali songy co tobě vyhovujou, to by tu ten topic mohl mít každý druhý. A teď to tu bude jako ve školce, co je lepší a spamming, čekám kdo to tu lockne :P:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 aby tu psali songy co tobě vyhovujou tos trefil ... ohledně poslouchání mp3 mi docházejí nápady a žádný jiný žánry mě nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 k tomuhle jsou stránky třeba jako LAST.FM :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Nebo kategorie "Ostatní" tady na cf ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Je to kategorie Ostatní a né kategorie Spamy, aneb každý líný člen cf, založte si topic ;) Takže jasná volba je last.fm :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Daniel Landa je největší borec a masér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Daniel Landa je největší borec a masér. Jo ten není špatnej ... má dobrý kecy ;) Je to kategorie Ostatní a né kategorie Spamy, aneb každý líný člen cf, založte si topic Takže jasná volba je last.fm Tuhle pomyslnou válku jsem asi prohrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Mám Hlad... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Protoze rock/punk/metal je furt to stejny a furt dokola... Si poslechni nejakej starsi metal... Treba Judas Priest nebo Iron Maiden a pak neco rikej ze je to furt dokola chytraku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Nějakej admin přesuňte to do archívu pls... vidim že to nemá cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.