Jozev Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Nevim jak se prihlasit na Playstation store mam 5,03 potom nahodim prometheus (Slim) a kdyz dam playstation store tak mi to napise nejakou chybu ted zrovna nevim jake je to cislo. Kdyz necham originalni FW tak mi to napise taky chybu a ja bych si chtel z toho obchodu neco obednat. Dekuji za info jak to zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Netuším kde je problém s OFW, ale každopádně, pokud máš nahozený CFW tak nezapomeň na PSNLover, bez toho to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Dekuji zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jozev
Nevim jak se prihlasit na Playstation store
mam 5,03 potom nahodim prometheus (Slim) a kdyz dam playstation store tak mi to napise nejakou chybu ted zrovna nevim jake je to cislo.
Kdyz necham originalni FW tak mi to napise taky chybu a ja bych si chtel z toho obchodu neco obednat.
Dekuji za info jak to zprovoznit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.