stepus Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 cus mam problemy se stahovanim z load files pokazdy kdys si dam stahnout hru tak ji stahnu ale vzdy my cca 10 partu vyhodi chybu poskozeno nebo chybne heslo a takhle vzdycky jeste hodinu jako kkt stahuju znovu party. Uz sem skousel pres flashget a ted pres jdownloader a je to uplne stejny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Dělá ti to jen u jedné hry nebo u všech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 u vsech co stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 zapni si direct download na tvem uctu na loadfiles.in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Mám stejnej problém, stahoval sem už 4 hry a všechny špatně. Ze sharerapidu atd. mi to jde všechno OK. Jinak direct download mám zaškrtlej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.