karlos.pc Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Může mi někdo poradit, chci si koupit psp, ale moc tomu nerozumím. Dají se stáhnout hry a volně hrát, nebo musím mít jen originál a jaké psp, byste případně doporučili a proč. Děkuji moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 2xxx se starou deskou pujdou na nem hrat iso stazeny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Nebo pokuď opravdu chceš 3000 tak do FW 5.03. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos.pc Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Moc děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos.pc Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 nové už asi nikde neseženu? na žádných stránkách? jsem koukal ale nic jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 nové PSP se starou deskou už nikde neseženeš, jenom v použitý v bazarech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Přesně tak. A určo si sežeň to Slim (200x) s flashnutelnou deskou (né 5.03 ChickHEN). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.