Romix Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Koupil jsem ted novy xbox 360 Slim. Pomoci wifi se snazim pripojit k siti, ale nedari se. Site to bez problemu vyhleda. Zadam heslo, ktere mam napsane na papire od poskytovatele. Je u toho napsane WPA/WEP. Ale pripojeni se nezdari. Muze mi nekdo prosim poradit? Jsem v tomhle amater...Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Pise mi to: Your wireless network is secured with a WEP key or WPA passphrase.Your console may be using the wrong one. On your PC, go to your router configuration web page and write down your wireless network's WEP key or WPA passphrase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Vazne nikdo nevi, co by s tim mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackskull3 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Co máš za router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Edimax BR-6225n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee64 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Vypadá to, že heslo píšeš špatně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 to urcite ne...kdyz ho zadam na PC, pripojim se...Na xboxu ho zadam stejne a nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 nakonfiguruj si router na jine heslo a pak to zkus a kdyz to nepujde zmen sifrovani nevim na ktere to ted mas nastavene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Zkusim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.