Miluek Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Ahoj nevíte jak mám do xboxu nahrát tuto aktulizac ihttp://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update fůrt mi to píše mixed media disc prosím pomoct. Já ho chci aktulizovat z toho důvodu že mi nejdou přehrávat filmy, po zpuštění něakého filmu to chce tu aktulizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 vypni a zapni xko.. xko si cekuje update kdyz se zapina.. jinak pochybuju ze to pomuze :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 to mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Ten odkaz,co uvádíš je na aktualizaci dashboardu . Ty ale asi potřebuješ stáhnout kodeky na přehrávání filmů ? Ty ale můžeš stáhnout z live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 ja nevim kdys pustim xboxu film tak to chce aktulizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 No však tak to nechej ,,aktualizovat" a tím se ti nainstalujou kodeky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 ale mne to aktulizaci nenabidne ja si ji musim stahnout sam a to mi taky nejde dat do xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 ale mne to aktulizaci nenabidne ja si ji musim stahnout sam a to mi taky nejde dat do xboxu Mas konzolu pripojenu na Xbox Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Nemám ho pripojen ale on xbox live neni podporovan v CR ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Nemám ho pripojen ale on xbox live neni podporovan v CR ne ? Este nie je, ale bude za par tyzdnov. Doteraz sa ucty robia na UK, US a XLive sa vyuziva aj v tychto koncinach. Inak si asi zaspal :D K tvojmu problemu: bez pripojenej konzoly na XLive si kodeky do konzoly nedas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 aha tak dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miluek
Ahoj nevíte jak mám do xboxu nahrát tuto aktulizac ihttp://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update fůrt mi to píše mixed media disc prosím pomoct.
Já ho chci aktulizovat z toho důvodu že mi nejdou přehrávat filmy, po zpuštění něakého filmu to chce tu aktulizaci
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.