Miluek Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 Ahoj nevíte jak mám do xboxu nahrát tuto aktulizac ihttp://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update fůrt mi to píše mixed media disc prosím pomoct. Já ho chci aktulizovat z toho důvodu že mi nejdou přehrávat filmy, po zpuštění něakého filmu to chce tu aktulizaci Citovat
0 suchac500 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 vypni a zapni xko.. xko si cekuje update kdyz se zapina.. jinak pochybuju ze to pomuze :? Citovat
0 toro Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 Ten odkaz,co uvádíš je na aktualizaci dashboardu . Ty ale asi potřebuješ stáhnout kodeky na přehrávání filmů ? Ty ale můžeš stáhnout z live . Citovat
0 Miluek Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 ja nevim kdys pustim xboxu film tak to chce aktulizaci Citovat
0 Dunky Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 No však tak to nechej ,,aktualizovat" a tím se ti nainstalujou kodeky Citovat
0 Miluek Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 ale mne to aktulizaci nenabidne ja si ji musim stahnout sam a to mi taky nejde dat do xboxu Citovat
0 trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2010 ale mne to aktulizaci nenabidne ja si ji musim stahnout sam a to mi taky nejde dat do xboxu Mas konzolu pripojenu na Xbox Live? Citovat
0 Miluek Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2010 Nemám ho pripojen ale on xbox live neni podporovan v CR ne ? Citovat
0 trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2010 Nemám ho pripojen ale on xbox live neni podporovan v CR ne ? Este nie je, ale bude za par tyzdnov. Doteraz sa ucty robia na UK, US a XLive sa vyuziva aj v tychto koncinach. Inak si asi zaspal :D K tvojmu problemu: bez pripojenej konzoly na XLive si kodeky do konzoly nedas. Citovat
Otázka
Miluek
Ahoj nevíte jak mám do xboxu nahrát tuto aktulizac ihttp://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update fůrt mi to píše mixed media disc prosím pomoct.
Já ho chci aktulizovat z toho důvodu že mi nejdou přehrávat filmy, po zpuštění něakého filmu to chce tu aktulizaci
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.