holypa Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Mám 5.50Gen-D3 a při spuštění fifa11 se vypne PSP.Nevíte někdo jak na to ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Mám 5.50Gen-D3 a při spuštění fifa11 se vypne PSP.Nevíte někdo jak na to ???? Nvm jak je to u genu (mam m33-6), ale u nekterych her nesmi byt zapnuty pluginy jako khbbs (nvm jak se to pise) zkus vypnout takovyhle pluginy (nebo vsechny) a zapnout hru 2. Moznost, jestli zadny takovy plugin nemas dej si khbbs (+ já jeste jsem si sehnal psp console plugin, kvuli vypinani a zapinani pluginu bez restartu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 holypa Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 super,vypnul jsem plugin a hra šlape-dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 No problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
holypa
Mám 5.50Gen-D3 a při spuštění fifa11 se vypne PSP.Nevíte někdo jak na to ????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.