bafik Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Na mém Xboxu se nyní objevila chybka E73. Během léta se několikrát vyskytla chyba E74, kterou jsem opravil podle návodů na youtube, ale u E73 nic nezabírá. Máte nějaké zkušenosti nebo je to dead? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Pokud máš záruku a nemáš porušenou plombu tak to pošli do MS na reklamaci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Pokud máš záruku a nemáš porušenou plombu tak to pošli do MS na reklamaci ... Neviem neviem po tej domacej oprave :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bafik Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Záruka není a je to rozebrané, takže jsem otevřen všem nápadům :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Záruka není a je to rozebrané, takže jsem otevřen všem nápadům :-). Ja mam takyto - kup si novy X360 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Přesně tak ..... Nemá smysl řešit ňáké opravy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bafik
Na mém Xboxu se nyní objevila chybka E73. Během léta se několikrát vyskytla chyba E74, kterou jsem opravil podle návodů na youtube, ale u E73 nic nezabírá. Máte nějaké zkušenosti nebo je to dead?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.