Rohlais Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Pořídili jsme toto PC http://www.alza.cz/hp-touchsmart-600-1040cs-d148599.htm a uniklo nám, že jsou tam W7 v anglické verzi. Je nějaká možnost tam dát češtinu, nebo je to někde v nastavení? Předem díky za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 v aktualizacích v ostatních by mělo být ke stažení čj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 v aktualizacích v ostatních by mělo být ke stažení čj :) Může mi to někdo podrobněji popsat, kde to najdu. Jinak díky, ale tohle jsou rady fakt na dvě věci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 start-windows update-volitelne aktualizace...nebo pro tebe start -windows update- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novottom Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Můžu se zeptat jestli se ti tento update povedl?Řešil jsem před nedávnem podobný problém a update na českou lokaci se bohužel nezdařil. Nezbylo nic jiného než stáhnout ofiko českou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Pokud mě pamět neklame, jazykové sady jsou dostupné ve Windows Update, pokud má dotyčný verzi Ultimate. Pokud má nižší, nezbývá než stáhnout neofficiální, nebo zůstat u EN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 No to budeš mít asi pravdu, taky jsem o tom někde četl.. Tím neoficiální, to myslíš neofic. češtinu, nebo celej windows? Jestli češtinu, tak má to pak nějaký rizika, může se dál pak oficiální cestou updatovat atd...? Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Neoficiální čeština do Windows? Windows není hra. Můžeš si koupit/stahnout Windows7 Ultimate a pak tam dát přes windows update češtinu, ale v zrovna tvém případě, bych zakoupil Windows7 s českým jazykem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Neoficiální čeština do Windows? Windows není hra. http://www.ovsem.net/windows-7/cestina-pro-windows-7-ke-stazeni/ Máš pravdu, já nevěděl že to bylo na dřívější release, ale kdo ví - třeba to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.