Miluek Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Ahoj nevíte kde mám stáhnout kodeky na xbox lidi mi pisou ze na live ale ja to tam nemuzu najit posle mi nekdo primi link na stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Žádný link nepotřebuješ ! Připoj se na live ,dej spustit film a samo ti to nabídne stáhnutí kodeků . Jen potvrdíš Y a stáhnou se ti samy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cvrky Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Toto nefunguje.Už jsem ten dotaz tady taky dával. A nic. K Live su připojenej, pustím film a akorát to napíše, že nemá kodeky, ale žádný stáhnutí nenabídne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Nevím proč to nejde tobě , ale já osobně jsem si je takto stáhnul . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cvrky Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 to nevím a dost mě to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seetal Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 mam ten sam problem na live se mi moc nechce chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Pokud chces kodeky,tak na LIVE jit musis...Nakopirovani pres Usb Staff na flashku vetsine lidi nejde.:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 je tu někde nakej návod jak se to dělá přes tu flashku rád bych to zkusil dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Jak dostat kodeky do xbox360 : 1.) sežeňte si zařizeni pro připojení vašeho HDD k počítači 2.) stáhněte tento soubor : http://tinyurl.com/35vh2r 3.) otevřete v počítači HDD pomocí programu XPort360 4.) najeďte do Partition 3\Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002 5.) umístěte zde stažený rozbalený soubor Používejte : XPort 360 1.2 ( nejnovějsí verzi ) Tohle byl návod na HDD - nevím jestli to jde i s fleškou , ale hnedle nikomu to stejně nešlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 toro:ted sem to zkoušel taky bezvýsledně škoda za pokus to stálo akorát ta poslední složka mela malinko jiný označení místo 00000002 tam byla 0040000 a jiná tam nebyla zkoušel jsem avi soubor.jinak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Když tam ta složka 00000002 není , tak ji musíš vytvořit . Složka 0040000 je prý na něco jiného . Já to také zkoušel - koupil jsem si kvůli tomu TRANSFER KIT a stejně se mi to nepovedlo . Přes live se mi to povedlo hned na poprvé . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 toro:jo takle to mě nenapadlo zkusim to zejtra nebaví mě furt rozšroubovávat hadr abych to připojil na sata te tranfer kit to myslíš ten kabl o Mickrosoftu na přehráváni dat z maliho do velkkýho HDD přes USB jesli to je von tak si ho snad koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ano je to ono . Na jedné straně připojíš na HDD , na druhé je USB samec . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 tak to je konec fakt to nejde na live se mi fakt nechce,ale budu muset.Náhodou nekoukals jesli se ty kodeky z live uložej na stejný místo jako ten soubor z toho návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak to už jsem se potom nedíval . když mi to fungovalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miluek
Ahoj nevíte kde mám stáhnout kodeky na xbox lidi mi pisou ze na live ale ja to tam nemuzu najit posle mi nekdo primi link na stazeni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.