Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Seknuti behem instalace


janko580

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

TORO: co je zase tohle za vyraz ? "slabe vypalene" achjo kde jsi k tomu prisel ??. Jinak ja palim na Esperanza vypalovackou LG vse 4x a pohoda. Co se max stane ze se pri vypaleni neoveri spravne nebo nedopali do konce a skonci s chybou, ale to se stane i s Verbatim. no nic jen mne pobavil vyraz SLabe vypalene... :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak máš zkušenosti jen z Tvého PC , ale já radím po ICQ spoustě lidem a právě starší vypalovačka slabě vypálí a na levnějších mediích se to projeví . Takže výraz slabě vypálené je na místě . Nekritizuj něco s čím mám větší zkušenosti než ty . A neshazuj mne tady na foru - pomohl jsem už tímto způsobem hodně lidem . Já také pálím na levnější media MAXELL s vypalovačkou LG a bez problémů . Každý ale nemá tak dobrou vypalovačku jako my a to musíš vzít v úvahu . Já se s tím setkávám v mnoha případech a mnoha lidem to pomohlo ( mohou ti to potvrdit a mohu ti je uvést jmenovitě ) - tak si odpusť ten výraz " achjo kde jsi k tomu prisel " a poznámky že tě pobavil ten výraz . Opravdu jsi mne urazil něčím , čemu nerozumíš .

Jinak se nezlob a nemusíme se kvůli tomu hádat - vážím si Tě že také na foru radíš a rozumíš zase dobře jiným věcem než já . Já se nepletu do věcí kterým nerozumím , ale za výrazem " slabě vypálené DVD " si stojím .

Jak by jsi si jinak mohl vysvětlit to , že v mnoha mnou vyřešených případech , kdy hra na DVD v xboxu nešla spustit přestože se DVD znovu překontrolovalo v PC a nevykazovalo chybu a po zakoupení nové vypalovačky potom všechny vypálené DVD ( a třeba i na EMTEC ) chodily bez problémů ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu