Lisien Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 Po menší domluvě a pár pohrůžek vše běží naprosto skvěle i titulky s diakritikou.... Takže tady to máte kdo chcete, ať má snaha nepříjde v niveč ku prospěchu tohoto fora.Pro všechny: RAR obsahuje Konventor doplněný o Mencoder, takže se již nemusíte o nic starat, je kompletně v češtině,stačí v něm jen zadat snímek na konvertaci a spustit, konvertujte bez přidaných titulků, po vytvoření souboru .pmp si nachystáme k tomu titulky, musí být v MicroDVD(.sub) k tomu používám soft Subtitles Wizard takže máme 2 soubory, jeden film s koncovkou .pmp a titulky se stejným názvem filmu s koncovkou .sub tyto dva soubory nakopírujeme do psp a to do vytvořené složky PSP/VIDEO už stačí pouze nakopírovat player, který už jsem upravil na českou diakritiku do PSP/GAME/ a spustit snímek , kvalita snímku se prostě ničemu nevyrovná, je hladká a ostrá, radost koukat....takže už nikomu nic nebrání si to vyzkoušet a posoudit sám. tak tady to je http://up-file.com/download/65e9fc448631/PMP-Player---Konventor-instal..rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 THX potesi. A musim len potvrdit kvalita obrazu je lepsia a v PMP Playeri mozete si dokonca dat hlasnejsie zvuk a dat svetlejsi obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 to je sice vsechno moc pekny..ale co chudaci s firmware 2.7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Červenec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2006 Je to super program ale jen nechapu proc mi titulky blbnou s CZ diakritikou.Nikde jsem nenasel v programu v PSP zmenu diakritiky.Pise mi to hatlaniny.Funguje cestina vsem ve filmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Červenec 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 A nekonvertoval jsi film s přidaním titulků? konvertuje se pouze samotný film, kdy titulky se přidávají samostatně,odděleně.Jestliže převedete film zároveň s přidáním titulků, tak vám to bude vyhazovat azbuku atd.Nakonvertuj samotný film a pak do složky VIDEO nakopíruj film (.pmp) a titulky ( musí být MicroDVD s koncovkou .sub a shodný název s filmem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 Aha.Tak diky.To zkusim.Pridal jsem tam titulky pri konvertovani a pak jeste sub.Tak to bude ono,ale proc se teda nezobrazuji 2x.Zkusim to.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprajtek Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 jeste bys mi moh poradit jak ten programek mas nastaveny na optimalni kvalitu a velikost videa. v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppy Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Odkazy nefungujou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Odkazy nefungujou :( Rapidshare funguje prave to stahuju :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 prosím poraďte mi kde to mám stáhnout ten odkaz zde mi nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 třeba dl.qj.net ta verze, co tu byla stejně je starší a nepodporuje x264 (AVC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.