Jeniczech Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Pravidla: Závodit se bude kompletní sezóna ve hře F1 na obtížnost Expert a 100 procenty závodu včetně kvalifikace. Rád bych s Vámi pořešil den a čas, který by tak nějak byl optimální pro všechny. Žádám proto všechny zájemce, aby níže napsali svá jména, dny a časy, které by Vám nejvíce vyhovovali. Závodu se může zúčasnit až 12 hráčů. Celá tato akce dostane i grafickou podobu, pokud by se tohoto úkolu někdo chtěl zhostit, stačí napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 jen mám poznámku k času .. nešlo by to přesunout tak na cca 22:00 ?? přeci jen je to po obědě, to je i v TV řada sport. přenosů a spoustu lidí je prostě "venku". V noci už je i na to klid a spoustu času :-) ale je to jen návrh :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 No, myslím, že se ten čas může nějak posunout. Ale zase 22:00, to už je moc pozdě. Študenti musejí spát a navíc, ti co ovládají volanty, tak ten kravál z toho zrovna ve 22:00.. :D To asi né no, ale je to dobrá připomínka. No zkusíme se zeptat všech, kteří by měli zájem a podle toho se přizpůsobíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 co dnes večer jen tak zkušebně? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 No zatim jsme dva.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 snad se někdo přidá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 refresh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 kurník šopa přidejte se k nám někdo ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Já to nechápu.. :D Celej ten poslední měsíc se o tom kecá a pak když se to má zkusit v mulťáku, tak nikdo nedá? :D No já jsem teď dojel kvaldu v bahrainu ne expert (ale na obtížnost oponentů na Proffesional) 2:02.657 což je teda pro mě uplně super čas.. :D Takže hned 13 příčka s Lotusem, na konci závodu mě bylo řečeno, jak jsem dojel vysoko nad očekávání.. Takže ty tréninky a pak kvalda jsem měl opravdu pocit, že závodím v realitě.. :D Fakt super zážitek.. :D Teď se akorát chystám na hlavní závod (49 - kol, posílen cocacolou.. :D Tak jdu na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Rád bych se k vám přidal,ale zatím jsem začátečník a zatím mám zapnuté různé pomocníky.Mimo to závody jedu na 20 procent,tak nevím jestli bych na gamepadu zvládl 100 procent délky,ale proč to nezkusit:) PSN: radostak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 A volant neplánuješ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 ja treba volant mam .. logitech .. ale lepe se mi hraje na gamepadu ... jinak myslim, ze treba s automatickym razenim a TCS na Medium by to bylo pro vic lidi pritazlivejsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 No to možná jo, ale pak by to nebylo ono a pro mě by to přestalo být zajímavé.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Takže po delším hraní jsem narazil na nějaké nedostatky, z čehož vyplívá následující.. Časté defekty ve hře vedou k nastavení bouraček na vizuální.. Což je myslím hodně dobrá zpráva, pro ty kteří se 100 procentního závodu obávají. Stále čekám na zájemce. Nikdo neřídíme uplně perfektně, nemějte strach.. Já osobně jezdím na nejtěžší, ale jako na obtížnost soupeřů mám nastavenou druhou nejlehčí obtížnost a dojíždím tak na patnácté příčce. Proto se hlašte a zkusíme to nějak. I kdyby šlo jen o čtyři lidi, zbytek doplní počítač.. De mě hlavně o to, aby jsme dosáhli pocitu věrnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 me defekty teda neva ... nesmis jezdit mimo trat a na ojetych gumach :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foggie Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 rád bych se taky přihlásil,co pro to mám udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 nic. stačí si říct kdy můžeš .. a musíme se pak domluvit, aby to všem (zatím třem :-) ) vyhovovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foggie Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 co třeba dnes kolem 22.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 dnes mi to asi nevyjde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Lid Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Ahoj, objednal jsem si F1 2010, tak by mne zajímalo jakym stylem je proveden multiplayer? Jsou tam nějaká bodová hodnocení do nějakého světového žebříčku nebo jenom klasickej závod mezi online hráčema a tim to končí? :-) A nemohl jsem si nevšimnout, ale píšete tady vesměs o nějaký sezoně, jezdíte často a mohl bych se přidat? :) díky za info a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.