Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps3 - f1 2010 - online sezÓna

Jeniczech

Recommended Posts

Pravidla:

Závodit se bude kompletní sezóna ve hře F1 na obtížnost Expert a 100 procenty závodu včetně kvalifikace. Rád bych s Vámi pořešil den a čas, který by tak nějak byl optimální pro všechny. Žádám proto všechny zájemce, aby níže napsali svá jména, dny a časy, které by Vám nejvíce vyhovovali. Závodu se může zúčasnit až 12 hráčů.

Celá tato akce dostane i grafickou podobu, pokud by se tohoto úkolu někdo chtěl zhostit, stačí napsat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, myslím, že se ten čas může nějak posunout. Ale zase 22:00, to už je moc pozdě. Študenti musejí spát a navíc, ti co ovládají volanty, tak ten kravál z toho zrovna ve 22:00.. :D To asi né no, ale je to dobrá připomínka. No zkusíme se zeptat všech, kteří by měli zájem a podle toho se přizpůsobíme.

Odkaz ke komentáři

Já to nechápu.. :D Celej ten poslední měsíc se o tom kecá a pak když se to má zkusit v mulťáku, tak nikdo nedá? :D No já jsem teď dojel kvaldu v bahrainu ne expert (ale na obtížnost oponentů na Proffesional) 2:02.657 což je teda pro mě uplně super čas.. :D Takže hned 13 příčka s Lotusem, na konci závodu mě bylo řečeno, jak jsem dojel vysoko nad očekávání.. Takže ty tréninky a pak kvalda jsem měl opravdu pocit, že závodím v realitě.. :D Fakt super zážitek.. :D Teď se akorát chystám na hlavní závod (49 - kol, posílen cocacolou.. :D Tak jdu na to..

Odkaz ke komentáři

Takže po delším hraní jsem narazil na nějaké nedostatky, z čehož vyplívá následující.. Časté defekty ve hře vedou k nastavení bouraček na vizuální.. Což je myslím hodně dobrá zpráva, pro ty kteří se 100 procentního závodu obávají. Stále čekám na zájemce. Nikdo neřídíme uplně perfektně, nemějte strach.. Já osobně jezdím na nejtěžší, ale jako na obtížnost soupeřů mám nastavenou druhou nejlehčí obtížnost a dojíždím tak na patnácté příčce. Proto se hlašte a zkusíme to nějak. I kdyby šlo jen o čtyři lidi, zbytek doplní počítač.. De mě hlavně o to, aby jsme dosáhli pocitu věrnosti..

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Ahoj, objednal jsem si F1 2010, tak by mne zajímalo jakym stylem je proveden multiplayer? Jsou tam nějaká bodová hodnocení do nějakého světového žebříčku nebo jenom klasickej závod mezi online hráčema a tim to končí? :-) A nemohl jsem si nevšimnout, ale píšete tady vesměs o nějaký sezoně, jezdíte často a mohl bych se přidat? :) díky za info a odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu