bery213 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Čau , potřebuju pomoct.Mám psp 3001 5.03 a kámoš mi tam dal gen-c a když se kouknu do system information , tak tam je: System software 5.03 MHU ...a ten kámoš má psp 2004 a ten samý gen a má tam 5.03 gen-c full a mě nejde spustit třeba socom 3 a jemu jo...nevíte někdo co s tim ,aby mi tam šli dávat hry jako je třeba ten socom 3 , tekken 6 atd... Jo a na jednich stránkách jsem četl , že abych tam mohl dát jinej gen ,tak musim deaktivovat nějaký pluginy a já nevim jak ..díky za odp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Zkus si tam dát plugin KHBBS 1) Stáhněte si KHBBS V5 plugin z linku pod návodem a nakopírujte jej na root karty; 2) Ve složce seplugins si otevřete (pokud nemáte, tak vytvořte) textový dokument game a vložte tam tento řádek: ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1 3) Teď už jen texťák uložte a spusťe http://www.megaupload.com/?d=HY83RLRK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery213 Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Jo díky za odp...ty složky game tam mám dokonce 2 v jedný je napsáno:ms0:/seplugins/FuSa_SD.prx 0 a ve druhý:ms0:/seplugins/Sedna.prx 1¨ ms0:/seplugins/FuSa.prx) takže to mám vložit pod tohle , nebo to mám smazat a pak to tam dát?...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Prvně ale musíš nahodit ten GEN-C, protože jestli tam máš "System software 5.03 MHU" tak máš spuštěný jenom MHU a ne samotný CFW, takže nespustíš nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 dej to do jednoho textáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery213 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Jj díky za snahu...dal jsem tamty všechny texty do jedný textový složky ve složce sepplugins, do root karty jsem vložil ten plugin ,ae tam mám 2 obyčejný složky s názvama:100MNV01 a 101ANV01 a nic v nich neni , mám je smazat?Pak jsem spustil chickhen , spustil gen-c a držel přitom tlačítko R ...a zase tam je MHU ...nemohl byste mi sem někdo pls napsat přesnej jasnej postup jak to mám udělat, já nejsem přes PSP moc velkej profík...díky! RE:Michelangelo:Prvně ale musíš nahodit ten GEN-C, protože jestli tam máš "System software 5.03 MHU" tak máš spuštěný jenom MHU a ne samotný CFW, takže nespustíš nic. ale jak mám nejdřív nahodit ten gen-c? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery213 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 jooo konečně , díky už nepotřebuju pomoct , já jsem neměl nainstalovanej ten gen c , tak sem to nak udelal ,ani nwm jak , a uz to jede mám tam 5.03 gen-c full a socom 3 jde hrat ......jahuu jsem stastnej jako blecha ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.