Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Čau , potřebuju pomoct.Mám psp 3001 5.03 a kámoš mi tam dal gen-c a když se kouknu do system information , tak tam je: System software 5.03 MHU ...a ten kámoš má psp 2004 a ten samý gen a má tam 5.03 gen-c full a mě nejde spustit třeba socom 3 a jemu jo...nevíte někdo co s tim ,aby mi tam šli dávat hry jako je třeba ten socom 3 , tekken 6 atd...

Jo a na jednich stránkách jsem četl , že abych tam mohl dát jinej gen ,tak musim deaktivovat nějaký pluginy a já nevim jak ..díky za odp....

Odesláno

Zkus si tam dát plugin KHBBS

1) Stáhněte si KHBBS V5 plugin z linku pod návodem a nakopírujte jej na root karty;

2) Ve složce seplugins si otevřete (pokud nemáte, tak vytvořte) textový dokument game a vložte tam tento řádek: ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1

3) Teď už jen texťák uložte a spusťe

Odesláno

Jj díky za snahu...dal jsem tamty všechny texty do jedný textový složky ve složce sepplugins, do root karty jsem vložil ten plugin ,ae tam mám 2 obyčejný složky s názvama:100MNV01 a 101ANV01 a nic v nich neni , mám je smazat?Pak jsem spustil chickhen , spustil gen-c a držel přitom tlačítko R ...a zase tam je MHU ...nemohl byste mi sem někdo pls napsat přesnej jasnej postup jak to mám udělat, já nejsem přes PSP moc velkej profík...díky!

RE:Michelangelo:Prvně ale musíš nahodit ten GEN-C, protože jestli tam máš "System software 5.03 MHU" tak máš spuštěný jenom MHU a ne samotný CFW, takže nespustíš nic. ale jak mám nejdřív nahodit ten gen-c? díky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu