AAntraXX Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Ahojte lidi, pls nevíte jeslti jde nějak poznat jestli je PSP funkční když nemam displej ? jestli se mi vyplatí koupit displej a nebo nove psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Zkus zapojit nabíječku, jestli se rozsvítí oranžová LEDka. A taky samozřejmě by měla svítit zelená při zapnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AAntraXX Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 tu nemám, nejde psp napojit do jiné nabíječky ? třeba od nejakeho mobilu nebo vypočetní techniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 No pokud má stejnou koncovku tak to můžeš zkusit... Ale jinak asi těžko... No, jiná možnost mě nenapadá. Když teď zapneš psp děje se něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AAntraXX Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 no zkusím neco pohledat, nn když ho zapnu tak nic, mel sem ho asi rok ve skříni. takže baterka by se chladem vybila . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 za 1. Baterie bude mit max. kapacitu 15% z puvodních 100%( Budeš muset koupit novou) a za 2. můžeš tam připojit jen nabíječku která má na výstupu 5V a setnosmerny proud 1,5A. Pokud bude menši proud nic se neděje ale pokud napěti tak to nikdy nenabiješ a pokud bude větši tak to PSP zničiš!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 zkus to hodit do nabiječky na 20 minut pak vypoj skus zapnout psp a pak připoj USB jestli maš pam. kartu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 ty seš pako, když nemá nabíječku jak to do ní asi napojí, a ten nesmysl s nabíjením 20 minut a přepojením na usb je k čemu? Buď zajdi do elektra, kup stejnej konektor jako je na nabíječce, kuchni usb kabel a napájej to na to, pak budeš mít sice silně provizorní ale zato plně funkční nabíječku, a pokud až ho zapneš budeš slyšet pohyb v menu, můžeš koupit novej displej, ještě pak může bejt spálená pojistka podsvícení ale to vyřeší kapka cínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 mne napadá jen aby si nikomu napsal jestli ti nepucí displaj a nabíječku na chvíli aby si to skusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Raczek co když má Fatko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 To je snad jedno co má za psp, nabíjecí konektor je u všech psp stejnej (mimo go) a pojistka podsvícení je taky u všech tak co řešit. Za pár korun si spleská USB nabíječku shodnou o klasikou do sítě (mysím parametry - voltáž) akorát do psp nepoleze proud ze sítě ale z usb. Pokud mu půjde zapnout a bude slyšet pohyb v menu může koupit displej a opravit si ho, pak může koupit plnohodnotnou nabíječku když mu nebude vyhovovat tahle provizorní USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ale fatko nepodporuje nabíjeni přes USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Raczek myslel vzít USB kabel a místo miniUSB, kterej strkáš do PSP, mobilu atd. tam napájet konektor pro nabíjení. Pak je úplně jedno jestli podporuje nabíjení přes USB nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 notak asik aby si to psp trochu nabyla ty chiotroline dej si tvrdolína a běž spat :D:D ty seš pako, když nemá nabíječku jak to do ní asi napojí, a ten nesmysl s nabíjením 20 minut a přepojením na usb je k čemu?Buď zajdi do elektra, kup stejnej konektor jako je na nabíječce, kuchni usb kabel a napájej to na to, pak budeš mít sice silně provizorní ale zato plně funkční nabíječku, a pokud až ho zapneš budeš slyšet pohyb v menu, můžeš koupit novej displej, ještě pak může bejt spálená pojistka podsvícení ale to vyřeší kapka cínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ta tvá inteligentní odpověď jenom potvrzuje že asi nejseš normální, nejseš ani schopnej napsat správně co chceš. Napsals někdy aspoň jednu větu bez chyby? On napíše že nabíječku nemá a ty mu chytře poradíš ať to na ni připojí. Velmi chytré, že mě to nenapadlo hned... A ještě by mě zajímalo jak bylo myšleno to přepojení na usb, esi aby vyzkoušel funkčnost slotu na pam. karty to se potom omluvuju, esi to mělo souviset s nabitím tak by mě zajímalo jak, nějak mi nedochází proč by to měl jinak přepojovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AAntraXX
Ahojte lidi, pls nevíte jeslti jde nějak poznat jestli je PSP funkční když nemam displej ? jestli se mi vyplatí koupit displej a nebo nove psp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.