Vojtushak97 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Ahoj, Hele prosím Vás poraďte mi prosím nějaký ten prográmek na zrychlení a vyčištění compu spíše Noťasu co se týče mě. Už vím že takových programů je hodně ale četl jsem že třeba ten cleaner může mazat i programy které nemá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 třeba reinstal windowsů :-D . Zkus programy od IObit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Ok jdu se na nĚj podÍvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 ccleaner maže registry ... co chceš zrychlit ? boot ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 No prostě všechno celý noťas - mám ho sice krátkou dobu ale chci zjistit co z něj vytáhnu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Skoro nic. Tyhle programy sice třeba vyčistí registry, duplicitní soubory, nepoužívané soubory a velkou pompou nahlásí, jak se počítač zrychlil, ale ve skutečnosti si stenjě ničeho nevšimneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 jj ok díky za všechny odpovědi! Hele nevíte náhodou kam se mi ukládají fotky resp. screenshot mám W7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Do schránky. Až něco vysreenuješ tak si otevři malování a dej ctrl+v,...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 tohle jsem už několikrát zkoušel ale né a né nende! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 jj když dáš printscreen znova tak se ten první přepíše, máš je jen v tý schránce takže je musíš někam nakopírovat, a jak rekl kdyr tak nejlíp do malování... jestli chceš rychlej noťas tak nejlíp jen přidej ramku a hlídej si místo na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak97 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 ne a ne sakra čím to je všechno zmačku jak říkáte. a ne a ne to nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vojtushak97
Ahoj,
Hele prosím Vás poraďte mi prosím nějaký ten prográmek na zrychlení a vyčištění compu spíše Noťasu co se týče mě.
Už vím že takových programů je hodně ale četl jsem že třeba ten cleaner může mazat i programy které nemá!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.