matof Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Hele prosím vás mám problém. Mám skoro všechny balíčky, ale k některejm se nemužu dostat. V SA byl jetpack ale tady nic např. http://gtalcs.cybergames.cz/klikaci_mapy_data/balicky/pl12.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 musíě si něco přistavit,třeba ambulance je dobrá co si pamatuju a pomocí aut se tam dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 to jsem zkoušel a někam sem se nedostal.... ale jeste skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 pouzi smetiarske auto ,trosku debilne sa tam ale vskakuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.