TheSkunk Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Čau všicni, budu si kupovat xbox (nebo ps3) a nevim jaký si vybrat. Nejvíc se mi líbí slim. Hry si budu kupovat origo , takže prosim vás napište sem : Pro a Proti. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 melda1468624294 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Xbox + cena - placené online hraní PS3 - cena + online hraní zdarma + BlueRay mechanika a ty hry jsou skoro stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xixao1468625242 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 xbox lepší ovladače:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horac Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 xbox lepší ovladače:D moje rec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SandysJr Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 pokud máš každou ruku jinou... a ovladače xboxu nemají sixaxis a myslim že ani vybrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Vibrace má, Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 A když už xko, tak slim nebo normal (elite) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Slim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheSkunk
Čau všicni, budu si kupovat xbox (nebo ps3) a nevim jaký si vybrat. Nejvíc se mi líbí slim. Hry si budu kupovat origo , takže prosim vás napište sem : Pro a Proti. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.