Sriqo Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Cau, chtěl jsem sezeptat proč mám max 5 z 15 sloupcu při grafu, přitom PC - Wifi router, xbox mám od sebe vzdáleno 3 metry. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 v jakem grafu myslis jinak zalezi na tom jestli jde wifi pres zdi atd a neukazuji nahodou ty sloupce rychlost ja teda nwm protoze wifi modul nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sriqo Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 No když dám ladit sítě tak tam mám navíběr ze dvou grafu, jeden je v těch sloupečkách a jeden v grafu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sriqo
Cau, chtěl jsem sezeptat proč mám max 5 z 15 sloupcu při grafu, přitom PC - Wifi router, xbox mám od sebe vzdáleno 3 metry. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.