Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kinect Dashboard

Otázka

Odesláno

Zdravím, už vyšel nový Kinect Dashboard 10.10.... Listopad... a já sem si dal beta verzi jen tak na zkoušku a tam není Xbox live.. a ted vydali plnej Realease... a na ne tu ho nemuzu stahnout a kdyz mi konsole napise ze je new update... tak dam yes abych mel uz ten plnej dash v xbox live! a ono to mi to hodí Status Code: 3127 - 0000 - 3080 - 0300 -807B - 0194 že to má problém s připojením an live a nejde pokračovat v Instalaci dashu... nevíte jak to mám nainstalovat kdyz nemam Live kvuli ty Beta verzi nemate nekdo Rar Archive s tim Full Releasem 10 November 2010? Pls heelp rychle! :cry:

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ještě počkej ... pokud si pamatuju oficiálně se 9199 taky objevil dřív na live a až o pár dní pozdějc tady http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm.

// A jo ... to datum jsem nějak nezaregistroval, promin ... jdu si zase lehnout :D. Prostě sleduj odkaz ^ a čekej na update, až tam bude, tak tam bude.

• 0
Odesláno

prave proto ze je to beta dash .... s beta dashem to nikdy neslo pripojit se na livu...

pri moji bete (ale uz je to hodne dlouho tenkrat pri vychazeni NXE) jsem mel betu driv a na live me to bez problemu pustilo az po ofiko vydani...

kenny > vysel na live nejaky ofiko update nebo ne ? protoze si nejsem uplne jisty ze by mel nejaky vyjit... nadruhou stranu minuly rok taky vysel "predupdate" .. ktery zabanoval vsechny piraty na xku xD

• 0
Odesláno

teoreticky ano.. otazka je jestli ms nebude trestat za pouziti ty bety ( i kdyz k tomu nema moc duvod....)

takze po ofiko vydani by to melo normalne jit... tady si to spis saha pro update ... a ms ti ho proste este nepovoli....

jinak pokud PRE-NXE myslis ten predtim nez bylo nxe (ten kde se posouvali zalozky este do strany apod.) tak xko ti nepovoli update zpet...

• 0
Odesláno

Flash ale nemá s Dashem nic společného. Prostě, vydá se nějaká verze flashe a MS se snaží zjistit, jak na ní. S největší pravděpodobností se mu to povede a s nějakým novým Dashem, nejčastěji na podzim, vydá jehpo změnu, pomocí které odhalí do té doby používané flashe. Na to odpoví flasheří, kteří si zjistí, jak asi mohl MS zjistit flash a provedou příslušné změny. A cyklus se opakuje.

Jediné, co můžeš dělat, je počkat na novou verzi flashe, připojit se na net, na konci roku být zabanovaný, koupit nový Xbox a to celé opakovat.

A to jen za předpokladu, že se bude banovat jednou ročně. Objevily se zprávy, že MS chystá v novém Dashi jiný způsob banování, který tě dostane vlastně ihned. pak už by samozřejmě lézt s flashem na Live nemělo smysl.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu