kozel97 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ahoj! Mám Acer Aspire 5315, který v sobě má Windows 7. Ale chci Ubuntu. Zkoušel jsem Ubuntu 8,9, 10.04, 10.10 a stále nic, prostě větráček nejede když přepnu do linuxu. (Dualboot) Nevíte prosím někdo co stím? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ventilator se spusti, až dosahne teplotni hranice, ktera je nastavena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ubuntu neni tak náročný jako Windows...zkus to CPU nečím zatížit třeba jako youtube nebo nečím a uvidíš xD notes spálit nemůžeš protože většinou má hardware pojistku proti přehřátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Měl jsem dopsat, že se nezapne vubec. (Vypne se) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kozel97
Ahoj!
Mám Acer Aspire 5315, který v sobě má Windows 7. Ale chci Ubuntu. Zkoušel jsem Ubuntu 8,9, 10.04, 10.10 a stále nic, prostě větráček nejede když přepnu do linuxu. (Dualboot)
Nevíte prosím někdo co stím? Díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.