the-lyman Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Čau , chtěl bych se zeptat jestli se dá koupit hra CoD World at War Zombies koupit přes AppStore ... nikde sem ju tam nenašel . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Samozřejmě, že dá....Mě stačilo napsat: cod zombies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 jo díky , už sem to našel ale ne v programu iTunes , jenom na webu a když si to chci stáhnout a napíše mi to že musím mít itunes i když je mám, tak kliknu na "i have itunes" a nic se nestane ... nevím proč to je .. už dvakrát sem přeinstaloval itunes ... poraďte mi prosím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 rada: hackni si svůj iphone a hru si stáhni :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 no a když si ho nechci hacknout ? :D tak co mám dělat abych si tu hru stáhl ? :D (klidně za ní ty 3eura dám , na psp sem si nikdy nekoupil hru tak alespoň budu podporovat tyto lidi) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Musis si pridat kreditku aby sis to mohl stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 kde si mám přidat kreditku ? V programu itunes sem normálně přihlášenej a kreditku tam mám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 No pri registraci sis pridaval kreditku,paypal,atd, nebo jsi dal none, pokud sis pridal kreditku tak v appstore najdi ten cod a klikni na buy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 no právě , na to když kliknu tak mi to napíše že musím mít iTunes , když dám I have iTunes tak se nic nestane ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.