the-lyman Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2010 Čau , chtěl bych se zeptat jestli se dá koupit hra CoD World at War Zombies koupit přes AppStore ... nikde sem ju tam nenašel . díky Citovat
Lord1382 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2010 Samozřejmě, že dá....Mě stačilo napsat: cod zombies Citovat
the-lyman Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2010 jo díky , už sem to našel ale ne v programu iTunes , jenom na webu a když si to chci stáhnout a napíše mi to že musím mít itunes i když je mám, tak kliknu na "i have itunes" a nic se nestane ... nevím proč to je .. už dvakrát sem přeinstaloval itunes ... poraďte mi prosím :) Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2010 rada: hackni si svůj iphone a hru si stáhni :) :D Citovat
the-lyman Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 no a když si ho nechci hacknout ? :D tak co mám dělat abych si tu hru stáhl ? :D (klidně za ní ty 3eura dám , na psp sem si nikdy nekoupil hru tak alespoň budu podporovat tyto lidi) :D Citovat
Koblizek Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 Musis si pridat kreditku aby sis to mohl stahnout Citovat
the-lyman Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2010 kde si mám přidat kreditku ? V programu itunes sem normálně přihlášenej a kreditku tam mám ... Citovat
Koblizek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2010 No pri registraci sis pridaval kreditku,paypal,atd, nebo jsi dal none, pokud sis pridal kreditku tak v appstore najdi ten cod a klikni na buy Citovat
the-lyman Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2010 no právě , na to když kliknu tak mi to napíše že musím mít iTunes , když dám I have iTunes tak se nic nestane ;-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.