BAD Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Ahoj, nutně se potřebuji zbavit pětek co budu mít v žákovské :( Pokud vím, známky které dopisuje napíše do jednoho řádku, tudiž tam budu mít tři 4, dvě (nebo tři) 5 a jedničku...já vím je to hrůza...ale rodiče se o tom nesmí dozvědět...já si to zpravím, ale to by je nezajímalo...Prosím potřebuji odzkoušenou radu která funguje na to abych se těch známek zbavil...Bohužel píše s blbýma prupiskama tudiž předpokládejme, že gumovat to pude špatě...jednině mě napadá všechny ty známky vygumovat, mohli byste mi prozradit jak to udělat aby to nešlo vůbec poznat? Rodiče vše podezřelé v žákovské důkladně kontrolují...před třema rokama jsem jedině gumoval pětku a poznali to...:roll: Prosím může mi tu někdo poradit? Je i jiné řešení jak se známek zbavit než je vygumovat? Po gumování musí být papír naprosto v pořádku...jinak to poznají. Můžete poradit i jinak? Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Neukazovat zakovskou? Nenechat si to tam od ucitelky zapsat? Koupit si novou zakovskou a rict, že jsi předešlou ztratil? Udělat si další žakovskou (jednu pro učitele, druhou pro rodiče)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BAD Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 No z každého jsem už někdy něco zkoušel:) Neukazovat žákovskou doma jsem udržel max. 2 týdny, když jsou rozhodnuti jí vidět tak to prostě musí být...to by to zdrželo jen na pár dní... Tyhle známky si od učitelky nenechávám zapsat od poloviny Září..., předpokládám, že to ještě pár vyučovacích hodin vydržím...ale už mi říkala, že pude brzo za třídní atd...a všichni ostatní učitelé ví, že mám žákovskou pořád...ty špatné známky mám jen u ní... O koupi nové žákovské jsem už přemýšlel...ale byl bych spíše proto vygumování známek... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BAD Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Pls znáte aspoň jak to gumovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Být tebou se na to vykašlu v takovýhle situacích jsem byl ňěkolikrát :) (a věř ,že to byl děs jak se o tom mamka dozvěděla) , ale na druhý den už byl klid . Tak jim to řekni v životě tě potkají tisíckrát horší věci než ,že dostaneš pár blbých známek ;) a to si budeš přát ,aby to byly ty blbé známky . Navíc máš teprve půlku října takže do víza času dost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Když už se ptáš na takové hlouposti, tak nevím, co si mám myslet o tvé inteligenci. To, že ti rodiče kontrolují žákovskou knížku má určitý důvod a buď rád, že o tebe a tvoji budoucnost mají starost :) Žákovskou knížku jim ukaž, řekni že se zlepšíš a začni se trochu učit, nebo dopadneš hodně špatně :) Uvědom si, že bez základních vědomostí tě na VŠ nevezmou (popřípadně se tam moc dlouho neudržíš) a bez těch odborných zase nemáš šanci najít práci (pokud studuješ například na průmyslovce) -> rodiče tě do smrti živit nebudou :) Problémům musíš čelit hned a ne je zahazovat za hlavu, protože jinak se vrátí a budou o dost větší. :) P.S: Pár hodin učení týdně stačí, nemusíš to přehánět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.