paprika4 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Zdravim, podarilo se nekomu odemknout uz zminovanou L3 cache ???? Dival jsem se na netu po vselijakych navodech ale vetsina mi nejde do hlavy takze jestli je nekdo ochotny poradit budu rad...... P.S. v pc se celkem vyznam takze semnou nemluvte tak ze: (vis jak se zapina BIOS, vis co je to CPU,GPU atd xDDDD)........tento procesor mam pretaktovany z puvodnich 2,6 GHz na 3,3 GHz...vice se mi nechtelo zvysovat napeti...... :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 refresh...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 refresh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 refresh............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Nikdo neporadi ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.