Marr Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Když hru spustim tak mi zčerná obráovka a NIC se neděje,dík za jakoukoliv odpoved,mam fm 3.40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 přesně to se mi taky stávalo úplně stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 špatnej rip, sosni nějakou jinou verzi, pokud je to v cso zkus do iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 jestli je chyba jen u teto hry.. tak je to urcite vadne iso/cso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 původní(ty první) ripy museli bejt opatchovaný........stáhni si jinej RIP a bude to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Jo sosnul sem jinou verzi ale u tý byla chyba v tom že mi naběhli ty reklamní loga mi naběhli ale tam taky zčernala obrazovka a zase u jiný verze která byla v CSO sem převed do ISO a tam taky zčernala obrazovka a nic,všechny verze sou stáhlý gamestorrents.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 je tu na foru někde verze v ČJ...a ta šlape normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 me to taky tak delalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 me to taky tak delalo A co si stim dělal?pls porad už sem zoufalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 je tu na foru někde verze v ČJ...a ta šlape normálně Jo jenomže s toho rapidu nic nesstáhnu protože tam sou ty podělaný limity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Myslíte že by to mohlo bejt špatnym nastavením racovery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Nstaveni recor. menu Configuration--Disabled,Enabled,1.50 Kernel,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled. Advanced--Advanced config.----Disabled,Disabled,Disabled toto je nastaveni na CF 3.40 oe-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Nstaveni recor. menu Configuration--Disabled,Enabled,1.50 Kernel,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled.Advanced--Advanced config.----Disabled,Disabled,Disabled toto je nastaveni na CF 3.40 oe-a i když mam fm 3.40tak v recovery mam mít 1.50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 to je informace pro Homebrew aplikace;) nastav tak jak pise Lukan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shaftik Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Jestli problem pretrvava,bez si koupit origo,videl jsem new PES 6 za 750 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Ted mi to dělá i u toho Ratchet And Clank Size Matters,recovery mam nastavený tak jak má,dík za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 me to taky neslo .. tak sem naformatoval kartu v psp a pak uz mi to slo v pohode... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 I když sem naformátoval kartu a smazal ten config.se tak to furt nejede,poradtte dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 I když sem naformátoval kartu a smazal ten config.se tak to furt nejede,poradtte dík zkus naformatovat kartu v PC pak v PSP a jestli to porad nepojede tak je spatnej ISO/CSO soubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Srpen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 JO díky stáhnul sem jinou vezi a už to vali!díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
Když hru spustim tak mi zčerná obráovka a NIC se neděje,dík za jakoukoliv odpoved,mam fm 3.40
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts