Frewwww Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 nemate nekdo dobry program na prevod do wmv? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Driv sem mel naky program ale musis cekat treba hodinu a pul nez se ti prevede avi do wmv radsi jdi an live a stahni si kodeky na avi:)zabere ti to max. 5 min:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Pužívám výborný ConvertXtoDvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Jak dlouho ti to trva nez to z Avi(700Mb) do Wmv prekonvertujes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Podle nastavení kvality - na střední asi necelou hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 jsem si sehnal jeste vecer tenhle a prijdemi strasne pomalej VideoConverterPortable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Neni špatnej format factory holl23 to není zlý musí bejt xko připojený na live nebo se to dá stáhnout přes kompa a pak nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Neni špatnej format factory holl23 to není zlý musí bejt xko připojený na live nebo se to dá stáhnout přes kompa a pak nainstalovat? Na co se vlastně ptáš ? Jestli na stáhnutí kodeků , tak ano - musíš být připojenej na live . Stáhnutí do PC a překopírování na HDD hnedle nikomu nefunguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 jo jo myslel jsem stáhnutí kodeků z webu přes komp a nainstalování do xka třebaba pdobně jako update takže to tedy jde jenom z live přímo do konzole.To přepočítávaní je hrozně zdlouhavý a většina filmu na ulož to je v avi.Když se tak kecá z zkoušel jsem připoji 2 TB hdd jako flasku přes usb a vubec mi to nefungovalo nevim proč ,je možný že xko nevi jetli to je tim že je to naformátovaný v ntsf a xko umí jenom fatku do určitý kapacity tak sem to zatim vyřešil přes TV ersity,musim mit zaplej komp což mi příde zbytečný nevíš ja na to?dik jo a eště otázečka zapojim xboxhdd přes sata do kompu tam se zahlásí a neni nějakej manager kde by se dalo pracovat s daty na xbox hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
nemate nekdo dobry program na prevod do wmv? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.