Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prevod do wmv


Frewwww

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Neni špatnej format factory holl23 to není zlý musí bejt xko připojený na live nebo se to dá stáhnout přes kompa a pak nainstalovat?

Na co se vlastně ptáš ? Jestli na stáhnutí kodeků , tak ano - musíš být připojenej na live . Stáhnutí do PC a překopírování na HDD hnedle nikomu nefunguje .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jo jo myslel jsem stáhnutí kodeků z webu přes komp a nainstalování do xka třebaba pdobně jako update takže to tedy jde jenom z live přímo do konzole.To přepočítávaní je hrozně zdlouhavý a většina filmu na ulož to je v avi.Když se tak kecá z zkoušel jsem připoji 2 TB hdd jako flasku přes usb a vubec mi to nefungovalo nevim proč ,je možný že xko nevi jetli to je tim že je to naformátovaný v ntsf a xko umí jenom fatku do určitý kapacity tak sem to zatim vyřešil přes TV ersity,musim mit zaplej komp což mi příde zbytečný nevíš ja na to?dik jo a eště otázečka zapojim xboxhdd přes sata do kompu tam se zahlásí a neni nějakej manager kde by se dalo pracovat s daty na xbox hdd?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu