MCkaTo Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Mam dotaz chtel bych si koupit map pack do GOW 2 tet co je slevnej za 400 bodu a obsahuje vsechny mapy a tu kapitolu navyc ale kdyz dam zakoupit tak my to hodi hlasku o regionu nejde to neak obejit nebo neco dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis79 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Počkej si dotoho 10.11. kdy přijdeme k čekému live a půjde tito takle jedině přes VPN já si počkám na to český live snad vydrží i ta cena ten map pack chci taky čekal jsem na to rok snad to bude super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Zajimavý je že mi dřív nešel stáhnout Doom ale včera sem v pohodě stáhnul trial ale třeba takovej duken furt nejde =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Hm..na to čeká každý.Ovšem je otázka jestli z nás Microsoft neudělá natrvalo druhořadé lidi! Jsem opravdu zvědav. EDIT:já ty mapy měl stažené všechny,ale dostal jsem asi BAN za to stažení.Po zapnutí hry zmrzne celá konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.