Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s nejnovějším XFPS Live


bam2008

Otázka

Zdravím, minulej týden sem si XFPS Live pořídil, nic méně mám celkem zásadní problém.

Připojil jsem ji dle návodu ke konzoli X-box 360, klávesnice naprosto bez problémů, ale myš absolutně neovladatelná.pravé, levé a i roler vůbec nereaguje a pohyb je dost zmatený a mám pocit že dokonce je v pohybu více nastavených funkcí protože to při pohybu ještě cvaká.

Podle návodu jsem se to snažil nastavit, a to samé. klávesnice bez problémů, ale myš ne a ne. zmatenej pohyb, zároveň víc funkcí, a ani jedna ze tří kláves na myši nereaguje.

Dokonce sem zkoušel, tři různé myši jestli to náhodou není myškou, ale všechny se chovají stejně.

Prosím pomozte mi někdo, pokud to vůbec jde, díky Bam200

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Co se to tady rozmohlo psát jednu a tu samou otázku do dvou topiců ? To si myslíš , že když to napíšeš jen do jednoho , tak nedostaneš odpověď ? Konzole je přizpůsobená na hraní ovladačem tak nevím jestli to vůbec půjde , ale nechápu proč si takovou věc pořizovat . Když ti vyhovuje lépe hrát na klávesnici s myší , tak proč nehraješ na PC ( určitě ho máš , když sem píšeš ) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Předem bych ti chtěl Toro poděkovat za to, jak si mi pomohl. Nesmírně si toho cením.

A teď k tvým otázkám.

Do dvou topiců jsem to psal , protože potřebuji odpověď co nejdřív.

Určitě je pro mě vhodnější hrát FPS hry klávesnicí a myší, ale zároveň mám opravdu vychytanou televizi a tak jsem na ní chtěl i hrát.

Postupným zkoušením jsem zjistil, že z console je obraz v tak velkém formátu lepší než v pc a zárověň je to pohodlnější.

Nemusíš se bát, nebaví mě moc multiplayer, tak nebudu ohrožovat s klávesnicí a myší tvé postavení v FPS žánrech.

Tak to je asi vše a teď prosím někoho pro koho je předešlá otázka určená, jestli by byl tak hodnej a mohl mi pomoci,

předem díky Bam2008

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

My kdo se snažíme na foru pomoci druhým , tak probíráme vše a opravdu odpověď neurychlíš kdyby jsi to napsal třeba do pěti topiců . Na live jsem nikdy nehrál a nebudu , tak nemusíš narážet na něco , co neexistuje a být ironický . Napsal jsem ti , že konzole je uzpůsobená na hraní s ovladačem a asi to nikdy nebude tak dobrý hraní na ní s klávesnicí a myší jako na počítači , takže by jsi to měl určitě lepší na tom PC . Navíc máš možnost si do her instalovat češtinu , což na konzoli nejde . A pokud ti jde hlavně o to , že je hraní lepší na velké obrazovce TV , tak to máš pravdu ale tak také existuje to , že se dá propojit PC s TV když ji máš tak vychytanou .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hele s XFPS krabičkama věřím, že se hraní s klávesnicí a myší dostatečně přiblížím na úroveň hraní na PC. Aspoň z video návodů to tak vypadá. jen sem chtěl vědět zda někdo kdo má XFPS měl i předešlí problém, a jak jej vyřešit, nebo zda je moje XFPS prostě vadný a je nutné ho poslat zpět na reklamaci?

A toro, pc jsem na té mé ,,vychytané,, telce už připojený měl, ale u pc her je rozlišení a grafika her moc vysoká a tak je obraz ve většině her přeostřený a nevypadá to dobře, nebo jinak, na x-boxu to vypadá lépe. no nic, počkám snad se najde někdo se zkušeností s již zmíněným XFPS. zatím bam2008

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

já o XFPS četl kdysi nějakou recenzi a tam došli akorát k tomu, že to prostě nefunguje, jak má, že všude na internetu se to tváří úžasně, ale v podstatě se na tom hrát nedá (pro zajímavost, když to pak zkoušeli v multiplayeru, tak neměli proti gamepadům šanci)

stejně je ovladač na X360 jeden z nejlepších na trhu a většině lidí stačí týden, aby na něm začali hrát FPSka skoro stejně dobře, jako na PC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu