ScoRPys Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Zdarec Nikde tady sem nenašel diskuzi o týhle hře ješte. Co na to říkáte? Mě se to líbí, zatím to je přesně takový jako sem to čekal - neustálá akce :D Taková trochu no-brain střílečka, ale na odreagování super. Má to skvělej oldschool nádech - např. kecy, hudba (ta je zrovna docela hrozná). Ale jinak mě to zatím baví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Hrál jsem demo a super :) Jak pšeš neustálá akce a řežba :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Prijde mi to kdyby to byl gears of war spojen s iron manem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Jo :D tak většinou nějaký japonci (sega) to splácali dohromady viď :D ale je to překvapivě zábavný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 nwm no hral jsem to demo ale nic zabavniho jsem v tom nenasel:( moje hodnoceni 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 skvela hra,neco mezi contra :) ,zone of enders s third person v slow mode .Az na moc se nemenici prostredi a mam obavy ze to bude kratke ale hraje se to paradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majorsoft Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Když máš obavy z krátkosti hry, hrej vyšší obtížnost než jen "easy" ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.