Tvarosh Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Ahoj, muzu spustit wii shop channel a stahnout si novy songy do hry Just Dance 2 kdyz mam flashnutou konzoli (navod od Hexera) verze 4.2E ? Nevim jestli si tim nemuzu zpusobit brick. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 to ti nepůjde musíš mít nejnovější taky jsem to zkoušel bud musíš počkat jestli nějaký hodný člověk neuploadne to dlc na netu nebo si updatovat taky sháním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tvarosh Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 diky za info, snad to nekde bude ke stazeni a pujde to hodit na SD kardtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymni Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Tvarosh když tak ti to tu dám jak to najdu protože just dance je dost dobrá hra ale málo písniček jo jinak jsem to já david50G jen jsem dostal ban :D za pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tvarosh
Ahoj, muzu spustit wii shop channel a stahnout si novy songy do hry Just Dance 2 kdyz mam flashnutou konzoli (navod od Hexera) verze 4.2E ? Nevim jestli si tim nemuzu zpusobit brick. Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.