lakilulu Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 ahjte prosim vas ako si updatnem psp 1000 na najnovsi FM kde mi pojdu nove hry, mam 5.50 GEN-B (FULL) aky FM si mam dat? ..skusal som world cup 2010 a nesiel mi, diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 FM stanici doporučuju třeba Evropu 2, tak až si uděláš výlet do Česka abys věděl co naladit... http://www.evropa2.cz/cs/o-nas/vysilace.shtml Jinak jestli myslíš CFW tak nejnovější je 5.50 Prome-2, jak jsem už psal - PSP Tutoriály tu nejsou na ozdobu! Co třeba se tam kouknout? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lakilulu
ahjte prosim vas ako si updatnem psp 1000 na najnovsi FM kde mi pojdu nove hry, mam 5.50 GEN-B (FULL) aky FM si mam dat? ..skusal som world cup 2010 a nesiel mi, diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.