David007 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Ahoj stahnul jsem si nejake aplikace s koncovkou .apk a nevim jak je mam prekopirovat a otevrit v telefonu. Telefon mam "sony ericsson xperia x10 mini" os android. Jsem zacatecnik tak mi nenadavejte kdybych se ptal blbe. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 je samozřejmě několik možností, jak aplikace nainstalovat, např.: 1. za použití PC aplikace HTC Sync (popsáno zde) - beru zpět, uniklo mi, že se jedná o SE 2. nakopírováním aplikace do paměti tel. a následné instalace pomocí File Manageru (popsáno zde) 3. nakopírováním aplikace do paměti tel. a následné instalace pomocí AppInstalleru (popsáno zde) to bych skoro řekl, že jsou nejpoužívanější způsoby instalace aplikací... Maverickone: díky za upozornění, bylo to rychlejší jak moje myslivna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 tak jednicku bych vyloucil ma xperii.. jinak dvojka je asi nejjednodussi ;) hodis tu .apk na sd karty a pak si ji pres nejakej file manager (astro..) nainstalujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David007
Ahoj stahnul jsem si nejake aplikace s koncovkou .apk a nevim jak je mam prekopirovat a otevrit v telefonu.
Telefon mam "sony ericsson xperia x10 mini" os android.
Jsem zacatecnik tak mi nenadavejte kdybych se ptal blbe.
Diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.