Kristinka04 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 zasekava se mi pc a i když jsem koupil nove paměti tak to děla pořad prosim poradi mi někdo !!!dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 vždycky se ti bude sekat komp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kristinka04 Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 prosim Tě a proč ? když jsem ted nedavno pkoupin vše nove . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 vždycky se ve windowsech najde nějaká hloupoučká operace která se ti zasekne na chvíli do smyčky, dneska mam kompa kterej by byl v roce 2007 kdy visty vyšli vysokej high-end, ale stejně se na tom starý hry občas sekaj, stejně jako celej systém... co se ti seká přesně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kristinka04 Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Mně nejde o hry mě jde oto ze se mi zasekava celej pc ,ja jsem si myslel že to bude s pamětama a tak jsem dneska koupil novy ddr 3 a stejnak to děla tak nevim jestli to nebude dělat zakladni deska jinak dik za odpověd ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 ale co se ti seká ? jakej máš system ? máš vůbec ddr3 podporu ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Zkus vysat vetrak na grafice,desce a vseobecne prach v pc.Taky se mi sekal pokud myslis jako tvrdej zasek ze nepomohlo nic jenom restart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 zkus reinstalovat windows, určitě tam máš nějakej bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kristinka04
zasekava se mi pc a i když jsem koupil nove paměti tak to děla pořad prosim poradi mi někdo !!!dik.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.