Mr.T Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Ahoj, koupil jsem ted nedávno Xbox 360 od kamaráda, který se před rokem odstěhoval pryč. Na konzoli je udělaný flash někdy loni v listopadu, je třeba flash aktualizovat ? Mám strach s ním jít na live at zas neodejdu s banánem. A co se týče nejnovějších her s 6th wawe ochranou, tak ty jsem taky ješte nerozjel. Nevím jestli to je tím flashem nebo mojí neskušeností s aktivačním diskem. Díky za odpověd, Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Nemas tam LT...aj ked si ho das flashnut na LT, tak nemas zarucene, ze to nebude detekovatelne...to nie je ani pri novych konzolach s LT, nevieme co MS pripravuje :D Na 100%nu istotu mas konzoly bez flashu s originalkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Podle toho , kdy se ten flash dělal , tak máš FW 1.6 . Hry s wave 4,5 a 6 nerozjedeš . Pokud nebudeš chtít hrát na live , tak přeflashovávat na LT nemusíš , ale musíš patchovat na wave 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Když má FW 1.6, tak proč by nerozjel hry s wave 4, 5, 6??Když použije aktivační disk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Když má FW 1.6, tak proč by nerozjel hry s wave 4, 5, 6??Když použije aktivační disk?? Beru to podle toho , co napsal : " nebo mojí neskušeností s aktivačním diskem. " Pořád je lepší patchovat , než ho používat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.T Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Je to pravda lepší flashovat než šachovat s tím aktivačním ISO. Ale když už jsme u toho, Sáhl jsem a vypálil RB Green Day. Do abgx jsem stáhl opravovací soubor na wave 6ku a opatchoval. U konzole byl aktivační disk ( byl vytvořen pro COD MW) Tak jsem vložil aktivační ISO a pak hru, a nic, vyjela jen bíla obrazovka MIcrosoft. Může mi nekdo poradit, co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Když iso opatchuješ na wave 3 , tak už se active iso nepoužívá !! Ale jak to popisuješ , tak v tom máš zmatek . Po stažení a vyextrahování iso hry zkontroluješ ABGX . Proč jsi stahoval opravovací soubor ? Potom iso opatchuješ na wave 3 a už nesmíš kontrolovat programem ABGX - jen rovnou vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 šachovat s tím aktivačním ISO :D:D Šachovat?? Vždyť ho jen vložíš a vytáhneš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Když iso opatchuješ na wave 3 , tak už se active iso nepoužívá !! Ale jak to popisuješ , tak v tom máš zmatek . Po stažení a vyextrahování iso hry zkontroluješ ABGX . Proč jsi stahoval opravovací soubor ? Potom iso opatchuješ na wave 3 a už nesmíš kontrolovat programem ABGX - jen rovnou vypálit . On nejspíš myslí patch pro Abgx pro 5 a 6 wave. Sada23: vložíš, vytáhneš, vložíš vytáhneš. Tohle začne štvát asi tak ihned. IMO je mnohem lepší přeflashovat na LT a mít klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.T Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Aha, a po nastřelení toho LTčka mi půjdou i hry které jsem pálil s wave 6 ochranou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Pokud si xbox přeflashuješ na LT ,tak ti samozřejmě půjde vše . Když by jsi nechtěl znova flashovat , tak patchovat na wave 3 a nemusíš používat activační ISO . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.